Offerte op maat

Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto en ontvang gratis een offerte op maat.

Heeft u geen auto in te ruilen? Klik dan hier

Deze taxatie wordt mogelijk gemaakt door Hyundai Motor Netherlands b.v. en is geheel gratis. De door u verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U ontvangt per e-mail een offerte van uw Hyundai-dealer, waarbij voor de taxatie van uw huidige auto de Autotelex Koerslijst als richtlijn is genomen, is gekeken naar de actuele vraag en het aanbod op de regionale markt en waarbij de Hyundai-dealer aanneemt dat uw auto in goede staat verkeert. Zaken die daarnaast bij het bepalen van de offerte een grote rol spelen zijn o.a. leeftijd, kilometerstand en onderhoudshistorie. Indien uw huidige auto niet in goede staat verkeert en/of de onderhoudshistorie en kilometerstand niet naar verwachting is, kan het inruilvoorstel door de Hyundai-dealer worden aangepast naar de werkelijke waarde van uw huidige auto. Met het accepteren van de voorwaarden geeft u aan dat u de voorwaarden begrijpt en aanvaart.

×

Nu bij de Hyundai i10 €1.000 korting én een hele straat Staatsloten cadeau!

Hyundai i10: test je geluk!

De Hyundai i10 tijdelijk vanaf €9.995,-
Is je huidige auto aan vervanging toe of denk je er wellicht over om überhaupt voor het eerst een auto te kopen? Mijmer dan niet langer en maak gebruik van dit geweldige aanbod. Niet alleen krijg je een royale korting van €1.000, maar je krijgt ook nog eens een straat Staatsloten cadeau. Kans om als miljonair in je spiksplinternieuwe auto te stappen! Maar let op, er is een beperkte voorraad en op is op!

Blij met je nieuwe auto
Maak je gebruik van deze actie? Dan mag jij jezelf binnenkort gelukkig maken met een luxe en functionele auto. Het gehele interieur van de Hyundai i10 ademt slim gebruiksgemak uit, met eenvoudig toegankelijke opbergmogelijkheden op de juiste plaatsen. 

Reviews
Nog niet overtuigd? Lees dan onderstaande reviews:

  • ANWB: "De vlot ogende Hyundai i10 is een handelbare auto. Hij is ruim van binnen."
  • Autoweek: "Een zee van ruimte. Ongekend voor deze klasse."
  • TopGear: "De Hyundai i10 laat zich dusdanig ontspannen rijden dat het ons pas weer begint te dagen als we uitstappen: oh ja, we zaten in een klein autootje"
  • Consumentenbond: "De Hyundai i10 is vanbuiten en vooral vanbinnen stevig gegroeid en is daarnaast comfortabeler, beter afgewerkt en stiller."

Profiteer snel!
Deze actie loopt tot het einde van de maand en op = op. Dus maak snel een afspraak bij je dealer en maak gebruik van deze actie. Eerst een gratis proefrit maken? Dat kan!

Actie geldig bij aanschaf van een Hyundai i10 uit voorraad van 4-11-2017 t/m 30-11-2017 met een kentekenaanvraagdatum van 4-11-2017 t/m 28 december 2017. Op=op. Het betreft een straat met staatsloten voor de trekking vanaf 10 januari 2018 tot de trekking van 10 maart 2018. Kijk voor alle voorwaarden op hyundai.nl/acties/voorwaarden-straat-staatsloten. *Gratis navigatiekaartupdates alleen op Hyundai-/LG-fabrieksnavigatiesystemen en alleen i.c.m. onderhoud bij uw Hyundai Erkend Reparateur. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bekijk hier meer informatie over kosten en voorwaarden.