Offerte op maat

Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto en ontvang gratis een offerte op maat.

Heeft u geen auto in te ruilen? Klik dan hier

Deze taxatie wordt mogelijk gemaakt door Hyundai Motor Netherlands b.v. en is geheel gratis. De door u verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U ontvangt per e-mail een offerte van uw Hyundai-dealer, waarbij voor de taxatie van uw huidige auto de Autotelex Koerslijst als richtlijn is genomen, is gekeken naar de actuele vraag en het aanbod op de regionale markt en waarbij de Hyundai-dealer aanneemt dat uw auto in goede staat verkeert. Zaken die daarnaast bij het bepalen van de offerte een grote rol spelen zijn o.a. leeftijd, kilometerstand en onderhoudshistorie. Indien uw huidige auto niet in goede staat verkeert en/of de onderhoudshistorie en kilometerstand niet naar verwachting is, kan het inruilvoorstel door de Hyundai-dealer worden aangepast naar de werkelijke waarde van uw huidige auto. Met het accepteren van de voorwaarden geeft u aan dat u de voorwaarden begrijpt en aanvaart.

×

Vis ook mee naar geluk

Hyundai i20: eindejaarsactie!

De Hyundai i20 is tijdelijk verkrijgbaar vanaf €14.395,- 
Heb je het goed gelezen? Inderdaad! Je koopt nu tijdelijk een Hyundai i20 met een royale korting van €1.000 en krijgt dan ook nog eens een straat Staatsloten cadeau. Kans om als miljonair in je spiksplinternieuwe auto te stappen! Maar let op, er is een beperkte voorraad en op is op!

Blij met je nieuwe auto
De Hyundai i20 is een zeer volwassen auto. In alle opzichten, want behalve dat hij rijk is uitgerust heeft hij ook volwassen afmetingen. De Hyundai i20 behoort zelfs tot de ruimste auto’s in zijn klasse. De aantrekkingskracht van de Hyundai i20 wordt aan de buitenkant extra versterkt door de strakke, elegante lijnen en de krachtige voorzijde met de fraaie lichtunits met LED-dagrijverlichting en de LED-stadslichten. Daar mag je oprecht trots op zijn!

Profiteer snel!
Deze actie loopt tot het einde van de maand en op = op. Dus maak snel een afspraak bij je dealer en maak gebruik van deze actie. Eerst een gratis proefrit maken? Dat kan!

Actie geldig bij aanschaf van een Hyundai i20 uit voorraad van 4-11-2017 t/m 30-11-2017 met een kentekenaanvraagdatum van 4-11-2017 t/m 28 december 2017. Op=op. Het betreft een straat met staatsloten voor de trekking vanaf 10 januari 2018 tot de trekking van 10 maart 2018. Kijk voor alle voorwaarden op hyundai.nl/acties/voorwaarden-straat-staatsloten. *Gratis navigatiekaartupdates alleen op Hyundai-/LG-fabrieksnavigatiesystemen en alleen i.c.m. onderhoud bij uw Hyundai Erkend Reparateur. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bekijk hier meer informatie over kosten en voorwaarden.