Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer

Extra inruilvoordeel én voorraadvoordeel

INverkoop > < UITverkoop

Actie bij Hyundai! Wil je een nieuwe auto kopen? Bekijk dan snel deze actie. Je krijgt nu niet alleen € 1.000 extra INruilvoordeel voor je huidige auto, maar rijdt ook met nog eens tot € 2.000 voorraadvoordeel in een nieuwe Hyundai de showroom UIT!

De actie is alleen deze maand geldig op geselecteerde voorraadmodellen.
OP = OP!
Actie geldig met datum koopovereenkomst van 01-01-2018 t/m 31-01-2018 met een uiterste kentekenregistratiedatum van 17-02-2018. Actie geldt zolang de voorraad strekt en alleen op geselecteerde modellen. *Vraag aan je dealer welke modellen in deze actie vallen. Op=op. Extra inruilvoordeel is bovenop de Autotelex handelswaarde. Inruilprijs is een richtprijs, op basis van een rook- en schadevrije, dealer onderhouden, in technische goede staat verkerende auto met metallic lak, airco en kilometrage van max. 15.000 km p.j. De dealer beoordeelt de uiteindelijke inruilwaarde.
Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bekijk hier meer informatie over kosten en voorwaarden.