Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer

Vraag gratis en vrijblijvend
een offerte op maat aan!

Op zoek naar een andere auto? Wij doen u graag een passend aanbod! Vul je gegevens in en ontvang gratis een offerte per mail.

Vul je gegevens in

Bij benadering is voldoende
Check
VUGHT - Autobedrijf Schuurmans b.v.
Versturen
  • Direct in je mailbox
  • 100% vrijblijvend
  • Scherp aanbod

Gekozen model

Hyundai i30 5-deurs
Hyundai i30 5-deurs

Rijklaar vanaf: € 20.495,-

* Verplichte velden
** Voorwaarden: Deze taxatie wordt mogelijk gemaakt door Hyundai Motor Netherlands b.v. en is geheel gratis. De door jou verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. Je ontvangt per e-mail een offerte, waarbij voor de taxatie van je huidige auto de handelswaarde van de Autotelex Koerslijst als richtlijn is genomen. Inruilprijs is een richtprijs, op basis van een rook- en schadevrije, dealer onderhouden, in technische goede staat verkerende auto met metallic lak, airco en kilometrage van max. 15.000 km p.j. De dealer beoordeelt de uiteindelijke inruilwaarde. Met het accepteren van de voorwaarden geef je aan dat jij de voorwaarden begrijpt en aanvaardt.