Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer
Top

Hyundai
Private Lease

Private Lease
Abonnement

Het Private Lease Abonnement van Hyundai (in samenwerking met LeasePlan) zorgt ervoor dat je altijd mobiel bent, zonder verrassingen! Compleet met onder meer: allriskverzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, banden en mobiliteitsgarantie. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij.

Hoe werkt het?

Altijd mobiel zonder zorgen met een Private Lease Abonnement voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand.
Interesse gekregen in private leasen? Jouw nieuwe Hyundai met Private Lease abonnement regel je in slechts 6 stappen:

 • 1

  Kies je Hyundai en abonnement Naar welk Hyundai-model gaat jouw voorkeur?

 • 2

  Kies je looptijd en kilometrage Heb je gekozen voor leasen via het Hyundai Private Lease Abonnement, dan kun je nu de looptijd van dit abonnement en het aantal verwachte kilometers per jaar aangeven.
  Per combinatie van looptijd en kilometrage verschijnen direct de abonnementskosten per maand in beeld. Vervolgens
  selecteer je de door jou gewenste uitvoering van het Hyundai-model.

 • 3

  Kies je lakkleur Kies een fraaie exterieurkleur voor jouw auto. Voor elk Hyundai-model is er keuze uit diverse lakkleuren, waaronder metallic en mica parelmoer kleuren. De eventuele meerprijs voor je Private Lease Abonnement verschijnt direct in beeld.

 • 4

  Kies je accessoires Standaard zijn Hyundai-modellen al zeer rijk uitgerust. Uiteraard heb je de mogelijkheid om extra accessoires aan jouw auto toe te voegen; onder meer voor exterieur, interieur, veiligheid en comfort. De eventuele meerprijs voor je Private Lease Abonnement verschijnt direct in beeld.

 • 5

  Kies je afleverpakket Elke Hyundai wordt geleverd met het standaard afleverpakket, met onder meer een set semi-veloursmatten en een Hyundai 6-in-1 calamiteitenpakket. Je kunt echter ook kiezen voor het luxe afleverpakket. Deze upgrade van het standaardpakket omvat onder meer een set veloursmatten en een set luxe kentekenplaten met ‘opgelegde letters’. De eventuele meerprijs die hiervoor bij de maandprijs van jouw Private Lease Abonnement wordt opgeteld, verschijnt direct in beeld.

 • 6 Jouw Hyundai

  Dit wordt je nieuwe Hyundai! Alle gegevens van het door jou samengestelde auto en de prijs per maand van het door jou gekozen abonnement staan overzichtelijk onder elkaar vermeld. Stuur de gegevens direct door naar de dichtstbijzijnde Hyundai-dealer en hij zal contact met je opnemen. Je auto wordt uiteindelijk afgeleverd door de Hyundai-dealer en hij is tevens je aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en de diverse services van Hyundai.

Veelgestelde vragen

Wat zit er allemaal in het Private Lease Abonnement?
Het Private Lease Abonnement is een operational lease-vorm voor particuliere klanten. Bij het Private Lease Abonnement zit alles in één aantrekkelijk, vast maandbedrag zonder verrassingen: nieuwe auto, rente en afschrijving, WA verzekering en cascodekking met een maximale eigen bijdrage van €300 per niet verhaalbare schade, motorrijtuigenbelasting, pechhulp in binnenland en Europa, vervanging van de banden, schadeherstel en glasreparatie, vervangend vervoer bij schade en onderhoud na 72 uur, afleveringskosten en verwijderingsbijdrage, onderhoud en een volle tank brandstof bij aflevering. Brandstof na aflevering en boetes zijn niet inbegrepen.
Moet ik een aanbetaling doen?
Voor het Private Lease Abonnement is dit niet mogelijk. Voor het Basis Finance Abonnement is dit wel mogelijk, maar een aanbetaling vanaf € 0,- is hierbij ook mogelijk. Alle vermelde bedragen voor het Basis Finance Abonnement op deze site zijn gebaseerd op een aanbetaling of eventuele inruil.
Kan ik eerst een proefrit maken?
Bij de Hyundai-dealer kun je uiteraard gratis en vrijblijvend vooraf een proefrit maken. Stel online jouw gewenste Hyundai en abonnement samen en kies daarna voor de optie 'Proefrit aanvragen'. De Hyundai-dealer weet dan direct om welke auto het gaat en neemt contact met je op voor het maken van een afspraak voor de proefrit.
Hoe zit het met de wegenbelasting als ik een Private Lease Abonnement kies?
Deze zit standaard verwerkt in het maandbedrag van het Private Lease Abonnement.
Wordt er bij de abonnementen een toetsing bij BKR in Tiel gedaan?
Ja. Er wordt zowel een BKR-check als een registratie gedaan.
Hoe zit het met de schadevrije jaren? Bouw ik die alsnog op?
Hier houden we zeker rekening mee. Om te bekijken wat dit voor jou persoonlijk betekent, kun je contact opnemen met jouw Hyundai-dealer.
Wordt mijn Private Lease contract geregistreerd bij het BKR?

Als je een Private Lease-overeenkomst afsluit, wordt dit geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel (BKR). Ook geven wij een betalingsachterstand van 60 dagen door aan BKR. Hiermee willen wij en het BKR voorkomen dat je problemen krijgt door te veel schulden. In de leaseovereenkomst staat de informatie hierover. Het bedrag dat wordt doorgegeven is op basis van looptijd x leasetarief x 65%.


Rekenvoorbeeld:

Stel je least via Private Lease een auto voor € 179,- per maand, op basis van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar. Dan wordt het bedrag als volgt berekend:
48 maanden x € 179,- x 65% = € 5.584,80. Dit bedrag wordt doorgegeven aan het BKR. Kijk voor meer informatie op www.bkr.nl.

Kan ik het leasecontract eerder stoppen?

Je kunt de lease eerder stoppen dan afgesproken. Maar dat kan je wel geld kosten. Je betaalt nooit meer dan wat je anders betaald zou hebben, als de overeenkomst was afgesloten met een kortere looptijd. We gaan altijd uit van het aantal kilometer dat de auto werkelijk gemiddeld per jaar heeft gereden. En de leaseprijs die daarbij hoort volgens de tabel. De nieuwe leaseprijs geldt dan vanaf het begin van de lease. Ook als je de lease eerder stopt.


a. Binnen 12 maanden

Stop je de lease in de eerste 12 maanden na het begin van de lease? Dan betaal je toch voor de volle 12 maanden de leaseprijs. Je betaalt dan het leasetarief die hoort bij de kortere looptijd van 12 maanden.


Voorbeeld

Stel we hebben afgesproken dat de lease 48 maanden duurt en dat de auto gemiddeld tussen de 1 en 10.000 kilometer per jaar rijdt. Je betaalt daarvoor de leaseprijs van € 239,- per maand die daarbij hoort (48 mnd). Na 8 maanden wil je de auto inleveren en de auto heeft gemiddeld tussen de 1 en 10.000 kilometer per jaar gereden.


Berekening:

 • Wij bekijken wat de leaseprijs is bij 12 maanden bij een gemiddelde van 1-10.000 kilometer per jaar. Dat is een leaseprijs van € 309,- per maand.
 • De nieuwe leaseprijs geldt vanaf het begin tot het einde van de lease.
 • Jouw leaseprijs was € 239,-, maar had € 309,- per maand moeten zijn. Je hebt dus € 70,- per maand te weinig betaald.
 • Je moet dan 8 maanden maal € 70,-, dus € 560,- bijbetalen en 4 maanden extra de leaseprijs van € 309,-, dus € 1.236,-.
 • In totaal moet je ons € 1.796,- bijbetalen.

b. Na 12 maanden

Stop je de lease tussentijds, maar na 12 maanden? Dan berekenen we voor jou of het voordeliger is om:


 • de resterende leaseprijzen te betalen voor het tijdvak waarin de lease zich bevindt (maximale opzeggingsvergoeding ofwel 100%), of
 • uit te gaan van de leaseprijs die hoort bij het vorige tijdvak en die leaseprijs te vermenigvuldigen met het aantal maanden dat de lease werkelijk duurde.

Je betaalt ons de uitkomst van de berekening, die voor jou het goedkoopst uitpakt.


Voorbeeld

Stel we hebben afgesproken dat de lease 48 maanden duurt en dat de auto gemiddeld tussen de 1 en 10.000 kilometer per jaar rijdt. Stel, je betaalt daarvoor de leaseprijs van € 239,- per maand. Maar na 33 maanden wil je de auto inleveren en de auto heeft gemiddeld tussen de 1 en 10.000 kilometer per jaar gereden.


Berekening 1 (het vorige tijdvak):

 • Wij bekijken wat de leaseprijs is bij 24 maanden bij een gemiddelde van 1-10.000 kilometer per jaar. Stel, dat is een leaseprijs van € 289,- per maand.
 • De nieuwe leaseprijs geldt vanaf het begin tot het einde van de lease.
 • Jouw leaseprijs was € 239,-, maar had € 289,- per maand moeten zijn. Je hebt dus € 50,- per maand te weinig betaald.
 • Je moet volgens deze berekening dan 33 maanden maal € 50,-, dus € 1.650,- bijbetalen.

Berekening 2 (huidige tijdvak):

 • Wij bekijken wat de leaseprijs is bij 36 maanden bij een gemiddelde van 1-10.000 kilometer per jaar. Stel, dat is een leaseprijs van € 249,- per maand.
 • De nieuwe leaseprijs geldt vanaf het begin tot het einde van de lease.
 • Jouw leaseprijs was € 239,-, maar had € 249,- per maand moeten zijn. Je hebt dus € 10,- per maand te weinig betaald.
 • Je moet dan 33 maanden maal € 10,-, dus € 330,- bijbetalen.
 • En daarbovenop moet je de resterende 3 maanden maal € 249,-, bijbetalen, dus € 747,-.
 • Je moet volgens deze berekening in totaal € 1.077,- bijbetalen.

Omdat de tweede berekening goedkoper is voor je, betaal je ons in dit voorbeeld € 1.077,-.

Hoe lever ik mijn leaseauto in?
Via deze brochure lees je alles over de richtlijnen voor het inleveren van jouw leaseauto.

Voorwaarden

Auto leasen via het Hyundai Private Lease Abonnement

Bij het Hyundai Private Lease Abonnement zit alles, behalve de brandstofkosten, in één aantrekkelijk maandbedrag zonder verrassingen.


De volgende kosten zijn inbegrepen:

 • Vast bedrag per maand
 • Nieuwe auto
 • Rente en afschrijving
 • WA verzekering en cascodekking met een maximale eigen bijdrage van €300 per niet verhaalbare schade
 • Pechhulp in binnenland en Europa
 • Motorrijtuigenbelasting
 • Vervanging van de banden
 • Schadeherstel en glasreparatie
 • Vervangend vervoer bij schade en onderhoud na 72 uur
 • Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage
 • Onderhoud
 • Volle tank brandstof bij aflevering

Het Hyundai Private Lease Abonnement is een operational lease-vorm voor particuliere klanten. De vermelde bedragen voor het Hyundai Private Lease Abonnement zijn vanafprijzen. Ze zijn berekend op basis van een looptijd van 60 maanden (tevens looptijd van 24, 36 en 48 maanden mogelijk) en 10.000 km per jaar (tevens 15.000, 20.000 en 25.000 km mogelijk). De contractant dient in het bezit te zijn van rijbewijs B.

Hou er rekening mee dat de maandelijkse termijnen gedurende de looptijd aangepast worden aan de op dat moment van toepassing zijnde motorrijtuigenbelasting. De genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van acceptatie (toetsing en registratie BKR) en/of wijzigingen en zijn inclusief 21% BTW en volgens opgaaf Hyundai Private Lease Abonnement, Postbus 3001, 1300 EB Almere. De algemene voorwaarden van Hyundai Private Lease Abonnement zijn van toepassing op de genoemde leasetarieven. Wijzigingen en typfouten voorbehouden.

Hyundai Private Lease in samenwerking met LeasePlan, biedt de mogelijkheid om tussentijds het leasecontract zonder extra kosten te kunnen opzeggen. Deze ontbinding kan bij omstandigheden zoals bij overlijden, gedwongen ontslag, bij meer dan 80% arbeidsongeschiktheid, echtscheiding of ontbinding van de partnerrelatie.

De Algemene Voorwaarden Private Lease en Verzekeringsvoorwaarden van LeasePlan zijn van toepassing op de genoemde leasetarieven op deze website. Bekijk hier een voorbeeld van een leaseovereenkomst van LeasePlan. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.Private Lease keurmerk Hyundai Private Lease wordt aangeboden in samenwerking met LeasePlan. LeasePlan is voorzien van het Keurmerk Private Lease, hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het Keurmerk Private Lease is door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease ontwikkeld, in samenwerking met de Consumentenbond.

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten.