Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer
Zorgeloos rijden

Basis Finance Abonnement

    Financier jouw nieuwe Hyundai met het Basis Finance Abonnement! Dit is een financiering op basis van huurkoop, eventueel met slottermijn. Je financiert jouw auto en lost af over het verschil tussen het aankoopbedrag en de verwachte toekomstige inruilprijs van de auto (slottermijn). Dit voordeel van financieren bij de Hyundai-dealer levert je een laag maandbedrag op. Aan het einde van de looptijd kun je dit bedrag in één keer aflossen of herfinancieren. Ook kun je een nieuwe Hyundai kopen en de restwaarde gebruiken. Dat is de flexibiliteit van het Basis Finance Abonnement. Aan jou de keus! Het Basis Abonnement is een niet-doorlopend kredietaanbod waarbij je altijd eerder kunt aflossen, geheel boetevrij! Hieronder zie je enkele rekenvoorbeelden. Vraag jouw Hyundai-dealer naar meer informatie!

    Basis Finance Abonnement Contante waarde Inruil & Aanbetaling Totale kredietbedrag Slottermijn Jaarlijks kostenpercentage Debet rentevoet op jaarbasis (vast) Termijnbedrag per maand Duur Krediet-overeenkomst in maanden Totale door de consument te betalen bedrag

    Dit niet-doorlopend krediet wordt je aangeboden door Hyundai Finance, een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Jouw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Toetsing en registratie BKR. Hyundai Finance en jouw Hyundai-dealer geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jouw gewenste financiële product aansluit bij jouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. De algemene voorwaarden Hyundai Finance van het Hyundai Basis Finance Abonnement zijn van toepassing op de genoemde informatie over het Hyundai Basis Finance Abonnement op deze website.