Reviews over de Hyundai i10

Hyundai i10 9.022
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Manja Cornelisse27-08-2017
      (7.4)

      veiligheid en milieu is moeilijk samen te vatten.ben zeer tevreden hoe mijn hyundai rijdt en wat auto te bieden heeftl het zitcomfort ook goed.prettige garage velserbeek, in velserbroek ,aardige ,vriendelijke medewerkers,hoe ik dit nu ervaren heb Robert-Jan Muschter heeft mij goed voorgelicht en weet veel te vertellen over de auto,ook technisch,is in zijn soort van verkopers denk ik wel apart en kundig maar vooral zeer geduldig,bereidt om alles aan mij uit te leggen,krijgt van mij een 10 met een griffel. minpuntje vind ik de plek van de toeter en het geluid zeer dof.

    • Harry Elbers13-07-2017
      (8.6)

      Een brutale kleine auto met heerlijke looks. D?t is de i-10 Premium. Wat een fijne auto. Kleur: Sleek Silver. Wel even wennen aan het schakelen omdat mijn vorige i-10 (2014) een automaat was. Maar deze is fijn ?n heeft een totaal ander karakter. Zo laat deze motor een sportieve roffel horen. Vanwege het bescheiden vermogen moet je wel wat verder doortrekken voordat je opschakelt. Het motorgeluid is op snelheid zeer bescheiden. De standaard accessoires zijn inderdaad premium. Een greep: DAB -radio met vier speakers; nu met ?cht goed geluid. Een prima TomTom navigatie, wel met minder opties dan een los toestel. Enig minpunt. De enige (vrouwen)stem is niet helder genoeg. Moet echt worden aangepast. Climate control: Wat een genot. Anders dan een handbediende airco is van inhouden van de motor bij het telkens inwerking treden, geen sprake. Erg comfortabel. De kleurstelling in het interieur is minder speels. Van oranje en blauw is het nu zwart/antraciet. Zakelijk en luxueus. Kortom: Top!

    • Hans Simons26-06-2017
      (9.7)

      Prijs / kwaliteit verhouding erg gunstig. Veel ruimte en confort voor relatief kleine auto. Toont zeer volwassen rijgedrag. Kortom erg tevreden ook na al 3 jaren rijervaring met de Hyundai i10.

    • Emperor12-04-2017
      (8.6)

      Ik gebruik deze 'stadsauto' veel voor lange(re) ritten. Want de I10 is ook zeer geschikt voor een flinke afstand. Prima stoelen, voortreffelijk onderstel en uitstekende geluidsisolatie: deze auto heeft het allemaal. Goed, verwacht van de motor geen super prestaties, maar als je deze goed op toeren houdt, kun je normaal met het verkeer meekomen. Interieur biedt veel ruimte, en is goed afgewerkt. Het overzichtelijke dashboard zou niet misstaan in auto's van een hogere klasse. Na de eerste 10.000 kilometers geen last van rammeltjes of andere klachten, kortom: ik ben zeer tevreden!

    • Emperor12-04-2017
      (8.6)

      Ik gebruik deze 'stadsauto' veel voor lange(re) ritten. Want de I10 is ook zeer geschikt voor een flinke afstand. Prima stoelen, voortreffelijk onderstel en uitstekende geluidsisolatie: deze auto heeft het allemaal. Goed, verwacht van de motor geen super prestaties, maar als je deze goed op toeren houdt, kun je normaal met het verkeer meekomen. Interieur biedt veel ruimte, en is goed afgewerkt. Het overzichtelijke dashboard zou niet misstaan in auto's van een hogere klasse. Na de eerste 10.000 kilometers geen last van rammeltjes of andere klachten, kortom: ik ben zeer tevreden!

    • Paul Berg09-04-2017
      (7.4)

      De HYUNDAI is een goede auto zit goed en rijd goed . Alleen jammer dat je veel moet schakelen in ze 3 versnelling kan je niet even snel een bocht nemen dan moet naar je 2 versnelling anders slaat die af . voor de rest prima auto . Nog een kleine opmerking als het regent beslaat de voorruit heel snel .

    • Ernst Mulder27-03-2017
      (9.7)

      Na bijna 14 jaar Getz 1300 cc de i10 aangeschaft en geen dag spijt gehad. Mooie zuinige en volwassen auto met alles er op en eraan! Prima rijgedrag...! Gemiddeld 5,5 liter per 100km, mooi interieur met ruime zit en met de 998 cc motor voldoende power. Ben er blij mee..!

    • Ron Wolsink 24-02-2017
      (8.3)

      Bedrijfszekere en degelijke auto met een sportieve uitstraling. Zuinig (ook in de winter) gemiddeld 1: 18 tot 1:20 (vari?rend van 5.0 tot 5.5 ltr op 100 km).