Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer

Reviews over de Hyundai i20 Coupé

Hyundai i20 Coupé 9.214
Hyundai i20 Coupé

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Marloes van den Berg09-01-2018
   (9.7)

   Prachtige auto! 5 jaar garantie en hulp bij pech. De ice-koffiekleur bevalt mij ook goed. Mooie verlichting voor en achter. Mijn eerste Hyundai en ben er heel blij mee! Een schot in de roos!

  • John Vet08-11-2017
   (10.0)

   Sinds kort in het bezit van een Hyundai I20 Coupe, en bevalt me prima. hij is lekker ruim en het dashboard en bedieningspaneel lekker overzichtelijk. Goed geholpen door mijn dealer van der Linden in Zoetermeer. Kortom weer een prima Hyundai

  • Ren? Clement12-05-2017
   (8.3)

   Hallo lerzer(s) Wij zijn nu 9 maanden in het bezit van i20 Coupe. Gezien de hoeveelheid extra's wat we bij deze auto erbij hebben genomen is deze auto beslist geen koopje, maar kwalaiatief is deze auto een topper! Is deze auto sportief, mh, je komt in ieder geval nooit te kort vermogen maar het is beslist geen sportauto, Qua veiligheid is wel oke met bv rijbaan-herkenning en zeer stevige remmen. Omdat wij beide groot zijn, ikzelf ben 1.98m en daardoor niet in ieder auto pas is deze 120 wel een van de ruiste auto's waar ik in heb gezeten, Disign extrerieur is een keuze wat eenieder zelf moet weten maar in de keur pasion red en lichtmetalen velgen is het een plaatje. De i20 is zuinig gem 6 liter per 100 km, nadeel het motortje maakt ( koud)staionair een prutelend geluid, binnenin is dit niet storend, het comfort van deze auto is best wel okay ik denk op europeese maatstaf geschoeid.

  • Appie Hammink08-12-2015
   (9.4)

   De nieuwe Hyundai I20 coup? is een fijne comfortabele wagen, stuurt prima en stijgt ver boven de vorige auto uit. (Citro?n C3) De laatste Hyundai die ik gereden ongeveer een jaar of 15 was de Hyundai Scoupe. Dus nu weer terug op het oude nest, waar ik zeer zeker geen spijt van heb.

  • Appie Hammink08-12-2015
   (9.4)

   De nieuwe Hyundai I20 coup? is een fijne comfortabele wagen, stuurt prima en stijgt ver boven de vorige auto uit. (Citro?n C3) De laatste Hyundai die ik gereden ongeveer een jaar of 15 was de Hyundai Scoupe. Dus nu weer terug op het oude nest, waar ik zeer zeker geen spijt van heb.

  • Philip Hoogerbrugge03-12-2015
   (7.1)

   Een hele fijne auto met prima rijeigenschappen. Zowel interieur als exterieur goed afgewerkt. Uitrusting zeer compleet met veel veiligheidsvoorzieningen. Minpunt is de motor. Het verbruik valt me tegen waardoor er toch sprake is van een zwaardere milieubelasting en de motor daagt niet echt uit. Een beetje meer pit had prettig geweest.

  • Judith Allard01-10-2015
   (10.0)

   ik ben 100% tevreden met deze auto. Comfort en rijkwaliteit zijn uitstekend. Het model en de kleur, het interieur, alles is buitengewoon goed verzorgd. Ook de service van CLuistra is 100%. Daarom heb ik alweer een Hyundai gekocht. De 5e meen ik.Wat het milieu betreft maakt het me niet zoveel uit. Hij laat geen vieze luchtjes achter dus is het voor mij prima.