Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer

Reviews over de Hyundai i40 Wagon

Hyundai i40 Wagon 8.25
Hyundai i40 Wagon

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Carolien 10-01-2018
   (8.0)

   In 2016 overgestapt van 1 Hyundai naar 2 Hyundai's. De praktische I10 voor in de stad, nu een I40 voor de ritjes naar wedstrijden door het land en de vakanties. Ruime kofferbak waarin alles meegenomen kan worden of we nu met veel sportassen naar een wedstrijd gaan of met 4 man en een hond op vakantie gaan (dus inclusief koffers, bench, hondenmand ed). De voor ons met name vakantie auto, is uiterst comfortabel (ook voor lange mensen) ook tijdens lange ritten zoals naar Spanje of een ander vakantieland. De onafhankelijke warmte regeling, stoelverwarming is heerlijk als je een koukluim bent of het juist altijd warm hebt. Een goede wegligging, redelijk benzine verbruik en alle technische hedendaagse mogelijkheden. Minpuntjes: laag/klein/schuin achterruit: door het schuine voorruit en de brede randen, slechter zicht op fietsers van rechts op een fietspad. Naast het rijtje voorgaande Huyndai's (Atos/I10) is de I40 ook een auto waarop je kan vertrouwen.

  • Harald Niels Driel17-12-2015
   (9.7)

   In verband met de gunstige bijtelling vorig jaar mijn i40 in geruild voor een sw van een niet nader te noemen merk uit Frankrijk. Na ruim een jaar de franse speelgoedauto met spoed weer ingeleverd voor een i40, iets minder gunstig voor milieu en bijtelling maar man wat een verademing qua betrouwbaarheid en comfort.De nieuwe i40 is nog beter als de eerste serie. Rij er nu een week in, met een grote grijns op mijn gezicht, wat een auto!

  • Hans van der Linden03-12-2015
   (7.7)

   Onze I40 met 1.7 dieselmotor bevalt buitengewoon goed. Het is onze eerste diesel, maar onze twijfels waren volkomen onterecht. Het is een fantastische auto, met een soepel rijgedrag, voldoende pit onder de motorkap en tal van luxe-snufjes. "Nadeel" is, dat het even duurt voordat de werking van alle schakelaartjes, lampjes en digitale menu's helemaal duidelijk is. Passagiers prijzen de ruime zit achterin, met meer dan voldoende been- en hoofdruimte voor zelfs lange personen. Het enige minpuntje dat we hebben ontdekt, is de afwatering van de achterklep. Als je na een regenbui of wasbeurt de achterklep open doet, loopt er aan weerszijden een flinke straal water vanaf., die - als je niet uitkijkt - in je nek loopt. Voor het overige een top-auto !