Reviews over de Hyundai ix20

Hyundai ix20 8.829
Hyundai ix20

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Karel Seebregts14-08-2017
      (7.7)

      Goede auto met uitstekende rijkwaliteiten. Alleen heel veel problemen met start/stop systeem. Er zijn al verschillende dingen veranderd CQ vernieuwd en nog werkt het start/systeem niet

    • Jan P Laan17-06-2017
      (9.1)

      Prima ruime auto. Goede rijkwaliteiten. Sportieve uitstraling en comfortabel. Heb zeer goede ervaringen met Hyundai. Voordien i30 en ix35 gereden. Nu een ix20. Zeer goede auto in zijn klasse.

    • Hans Walrave14-06-2017
      (9.7)

      De Hyundai IX 20 GO is een perfecte auto voor een gezin. Mijn IX 20 is voorzien van een trekhaak met een 13 polige contactdoos. Deze wordt veel gebruikt voor het vervoeren van onze electrische fietsen. Ook is de auto voorzien van een schakelaar om de achterste parkeersensoren uit te schakelen wanneer de fietsen worden meegenomen. Dit voorkomt een constante piep bij achteruitrijden. Het interieur is fantastisch. De IX 20 GO beschikt over een achterbank met ingebouwde armsteun. De achterbank is in 8 standen verstelbaar. Handig wanneer je senioren meeneemt. Ook de beenruimte achter is perfect en ruim genoeg. De navigatie werkt voortreffelijk, wanneer de laatste updates verwerkt zijn. Dit gebeurd bij alle beurten. Wij zijn zeer content met deze auto.

    • John Hogaarts01-05-2017
      (8.0)

      Prettige auto om mee te rijden, alleen jammer dat er standaard geen cc in zit. Krijg nu een stijf been en verkramping als je b.v. constant 100 moet rijden op lange stukken. Was cc gewend maar vind het nu een dure oplossing om te laten monteren. Verbruik valt op zich niet tegen 1:14 gemiddeld met voornamelijk bebouwde kom en korte stukjes. Moet nog kijken hoe het bevalt met de fietsendrager en 2 E-bikes erop.

    • Hans Peekel06-03-2017
      (9.7)

      Het is mijn eerste Hyundai, is wat benzine verbruik op korte ritten 1:11,5. Dat Bij een eigen gewicht van 1100 kg. Op de lange afstand nog geen idee! Voor de rest rijd het erg soepel, in trekt vlot op. Ik ben er tevreden over.

    • Wil Spaanderman04-12-2016
      (8.0)

      Wij bezaten 2 auto's en een camper en wilde naast de camper terug naar een betaalbare auto voor met name het gebruik in de naaste omgeving Wij kwamen heel spontaan bij de Hyundai dealer terecht terwijl wij op zoek waren naar een andere dealer .Proefrit gemaakt en gekocht en nu na 9 maanden en 7000 km zijn wij bijzonder tevreden over de ix20. Alles praktisch en zelfs de hondenmand achterin.

    • Bert van der Snoek02-12-2016
      (9.1)

      Hoe kan ik mijn keuze voor de IX20 beter uitleggen dan te vertellen dat ik mijn onlangs nieuw aangeschafte exemplaar blind van vertrouwen kocht? De vorige beviel namelijk uitstekend; in zes jaar tijd heb ik er, behalve aan de reguliere servicebeurten, geen onkosten aan gehad ?n ik heb er een prima inruilprijs voor gekregen. Toen de prettige verkoper van Preuninger in Den Haag ook nog een worst met voorraadkorting voor hield, hapte ik met alle plezier toe. En ook de nieuwe, met iets meer snufjes uitgevoerde IX20 bevalt mij uitstekend, tot nu toe. (Mijn positieve ervaringen en enthousiasme zijn voor een goede vriend aanleiding om zijn IX35 in te ruilen voor een nieuwe IX20!). Eigenlijk heb ik maar ??n punt van kritiek en dat is de naam IX20. Die lijkt veel te veel op de I20 en dat vind ik een iets te 'gewone' auto, die ik niet gauw zou aanschaffen. Waarom niet voor een aardige naam gekozen, in lijn van de Tucson, voorheen de IX35?

    • Alfons Rutten02-12-2016
      (8.9)

      Ik rij met heel veel plezier alweer in mijn 2e Hyundai IX20. Met de vorige heb ik ruim 4,5 jaar gereden en de auto heeft me geen enkel moment in de steek gelaten. Ik kan me dan ook voorstellen dat Hyundai zich geen zorgen maakt om de 5 jaar fabrieksgarantie op de auto. Voor mij ook een heerlijk gevoel. Sportief, ruim en voorzien van alle moderne technieken en comfort. Ik heb veel auto's in soorten en merken met elkaar vergeleken maar kom toch steeds weer op deze uit. Voor mij een heerlijke auto.

    • Remi Bakker05-11-2016
      (9.7)

      Dit is mijn tweede iX20 en dat is niet toevallig. De auto komt aan vrijwel alle wensen die ik aan een auto stel, tegemoet : ik mis in dit model eigenlijk alleen de cruise control. Grootste pluspunten : hogere instap, bedrijfszekerheid en verbruik. En niet te vergeten de prima service van de dealer Autobedrijf Visscher in Gorinchem.

    • Anita Nahuijsen08-09-2016
      (5.4)

      ik ervaar erg veel last met de spiegeling van het dashboard en van het rechter kleine ruitje in deze auto. Reden voor mij om als dit niet opgelost kan worden deze auto te verkopen

    • J. de Groot10-06-2016
      (6.9)

      Dit is de 2e IX20 en deze rijd ook weer goed. Deze IX20 is uitgevoerd met een ingebouwde routeplanner. Het is alleen onbegrijpelijk dat een importeur er niet voor kan of wil zorgen dat dit systeem voorzien kan worden van een update zodat we weer fatsoenlijk van A naar B kunnen rijden. We zijn nu genoodzaakt om met een los systeem te werken. Op dit moment is dit systeem weg gegooid geld voor ons.

    • Frans Putten16-04-2016
      (9.1)

      Heb enige dagen geleden de IX20 premium automaat aangeschaft. Is een zeer complete auto, mooi design zowel binnen als buiten. Veel technische hoogstandjes. Wat alleen spijtig is, is het ontbreken van een automatische antiverblindingsspiegel!!! E.e.a. moet handmatig ingesteld worden. Een dergelijke voorziening hoort toch thuis in een dergelijke kwaliteitsauto, of niet?

    • Jan14-04-2016
      (9.7)

      Sportieve auto. Makkelijke instap. Mjn vierde Hyundai. Heel betrouwbaar. Heeft me nog nooit in de steek gelaten. Een puntje van aandacht: armsteuntje een beetje mager en zit wat hoog. De steun uit de ix35 is een voorbeeld hoe het zou moeten. Voor de rest vijf sterren.

    • Gerard Huizinga17-03-2016
      (9.1)

      Na 3,5 jaar ervaring met de IX20 1.6 I.Vision, deze auto in november 2015 ingeruild voor de IX20 CRDI Business Edition. Ik ben zeer tevreden over de IX20, Degelijke , ruime en comfortabele auto. Afgelopen jaren is me gebleken dat de 5 jaar all in garantie door Hyunday zonder meer wordt waargemaakt. De 1.6. was voor mij al een goede caravantrekker van de CRDI verwacht ik nog iets meer. Voor navigatie houd ik het bij Tomtom.

    • E.M.A. Ehlert13-12-2015
      (9.4)

      Zo ontspannen rijden in een leuke auto wil volgens mij iedereen. Overzichtelijk dashboard, ruime bagageruimte en ook nog neerklapbare banken. Wat wil je nog meer !! Goede keus maatje !!!

    • Henk Blikman10-12-2015
      (8.3)

      Na jarenlang Toyota met 1300 motor automaat te hebben gereden zijn wij geswitcht naar de Hyundai IX20 automaat. Een heel fijne auto, alleen verbruik is wel een stuk ongunstiger dan bij Toyota. Daar hadden we een A-label en deze auto met 1600 motor heeft een C-label. Maar het rijdt wel een stuk rustiger. Hoewel we pas sinds september met deze auto rijden, kunnen we nog niet veel zeggen over het totale kostenaspect over een langere periode. Maar vooralsnog zijn de ervaringen ?n met de garage ?n met de auto prima te noemen.

    • Jacques Swelsen en Anny Swelsen05-12-2015
      (10.0)

      Het klinkt overdreven en toch is het helemaal waar in onze beleving. Dat blijkt ook wel omdat we na vier jaar onze Ix20 hebben ingeruild voor .... exact dezelfde auto en uitvoering, zelfs de kleur. Extra meegenomen dat de automaat nu in een 6 traps uitvoering is en achtercensoren.( wellicht zeg ik iets verkeerds over de automaat, maar daar heb ik dan ook geen verstand van, vrouw h?? ha,ha) Verder zijn we altijd heel lovend geweest over garagebedrijf Bulters en kwam de overgang naar Oostendorp voor ons als een verrassing, maar tijdens de winter check hebben we er alle vertrouwen in dat dat minstens zo prettig gaat worden. Mijnheer Oostendorp schoof overal op een gezellige manier aan om zo kennis met elkaar te kunnen maken. Er was erwtensoep, hotdogs en iedereen zat gezelliig door elkaar heen bij elkaar aan tafel. Op de samenwerking! Hoewel. ik hoop er eigenlijk alleen voor de onderhoudsbeurten te komen en dat is niet zo vaak. Groetjes Anny

    • Jan Janssen03-12-2015
      (10.0)

      deze auto bezitten we pas enkele maanden, maar voldoet goed, de nieuwe motor loopt zeer soepel en maakt minder lawaai. De 6 versnellingsbak is ook beter en schakelt zeer goed.

    • Ton Bronwasser03-12-2015
      (8.6)

      Mijn leeftijd ( 80 jaar) dwong mij er min of meer toe mijn I 40, waarvan ik ruim 4 jaar genoten had, in te ruilen voor de nieuwste ix20 . Met de hogere zit kan ik nu weer gemakkelijk in- en uitstappen en heb ik een goed overzicht op de weg. Ik ben dan ook uitermate tevreden over mijn 7e Hyundai ! Ik kan mij niet voorstellen dat ik ooit op een ander merk over zou stappen. De service van mijn Hyundai dealers is altijd voortreffelijk geweest en mijn eerste indruk van de nieuwe dealer in den Haag (Preuninger) geeft al aan dat dit ook in de toekomst gewaarborgd zal zijn. Ik hoop nog vele jaren van mijn nieuwe ix20 te kunnen genieten!

    • Peter Versteeg03-12-2015
      (8.9)

      Wij hebben de auto begin juli 2015 aangeschaft en zijn ruim een maand later met auto naar Spanje gereden. Dit was onze eerste auto met een automaat. Wat rijdt dat heerlijk. We zijn ruim 2 maanden in Spanje gebleven. Bergen, geen probleem. Bergafwaarts eventueel via de handversnelling in een lagere versnelling zodat er op de motor kan worden afgeremd. Rotondes, geen probleem, even gas en je voegt heel snel in. Een nadeel, de stoel van de passagier zou ook in de hoogte verstelbaar moeten zijn. In die paar maanden hebben we nu 8.000 km met de Hyundai ix20 MY15 gereden. We stappen voor ons plezier in de auto. Deze auto is een aanrader. Dat rijdt niet, dat zweeft over de weg.