Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer

Reviews & Ratings Hyundai ix20

Hyundai ix20 8.848
Hyundai ix20

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Tjeerd Polet11-01-2018
      (7.4)

      Na 5 jaar Hyundai IX20 rijden was voor ons de keus niet moeilijk om weer de zelfde auto uit te zoeken dan ga je bij 5 dealers langs en verdien je op 1 dag 3000 euro (hoogste en laagste) die word afgeleverd in 2017 een geweldige deal bij Hyundai Siton in Sneek

    • Jos Biggelaar11-01-2018
      (9.4)

      De ix20 is onze laatste aankoop. Dit is inmiddels de zesde auto die we bij van Deinum in Blerick kopen. Dat geeft dus al aan dat we bijzonder tevreden zijn over deze vakgarage. De ix20 is een auto die van vele gemakken is voorzien. Software matig zit er veel in. Voor ons is de achteruitrij camera nieuw. Dat beeld wordt op een ruim scherm geprojecteerd waardoor er een duidelijk beeld is. Via dit scherm zijn ook de routeplanner, de audio mogelijkheden enz te zien. Telefoon en blue tooth zijn ook nieuw voor ons. Kortom een auto van alle gemakken voorzien. De hogere instap is vergelijkbaar met de matrix en voor mij zeer prettig. De auto rijdt prima en stil. Kortom zeer tevreden.

    • Betty Vogels-Krassenburg10-01-2018
      (8.3)

      Dit is onze 2e ix20. We zijn er zeer tevreden over. Rijden al heel lang Hyundai, vanaf de hyundai Pony. Bij onze vorige maakten we ruzie over wie er mocht rijden. Vooral de hoge instap en vaste trekhaak zijn een pr?. Het enige vreemde is dat de stop en go slechter werkt dan in onze vorige. Prima caravantrekker. Goede garage, altijd behulpzaam personeel( vd Linden Zoetermeer).

    • wim Klepper10-01-2018
      (10.0)

      Na 6,5 jaar gereden te hebben in een Ix 35 4WD vonden mijn vrouw en ik, nu de caravan was verkocht dat het tijd werd voor een wat kleinere auto, het pensioen groeide ook al niet kortom wij gingen eens kijken naar een nieuwe KONA bij van Trigt in Zuidland. Maar tijdens het passen en meten kwamen we toch terecht bij de Ix 20 en na nog wat vergelijkend waren onderzoek bij andere merken, en een proefrit in de Ix 20 bleek dat de Ix 20 het toch te moeten worden, het ging om de makkelijke hoge instap (rugklachten) en we wilde echt alleen maar een auto met een automaat, meer eisen hadden we niet en tot onze verbazing kregen we de meest complete auto ooit geleverd, waar we nu al een maand mee rijden, perfecte auto van een perfecte dealer waar we dus inmiddels bijna 7 jaar klant zijn

    • Dirk Romeijn10-01-2018
      (9.7)

      Alles zit er op en aan. Een complete auto. Ik kom nog steeds nieuwe dingen tegen. Ik ben dan ook zeer te vrede met mijn IX20, net als over al onze eerdere Hyundai's.

    • J. Valkier10-01-2018
      (9.1)

      Ben nu al bijna 3 jaar trotse eigenaar van een witte Hyundai iX20 1.6 In het begin bij het samenstellen van mijn keuzepakket (wel of geen trekhaak, rubberen matten, alle denkbare extra opties, etc..) werd ik goed geholpen en geadviseerd en elke keer werd een prijs vergelijking gemaakt, moet ik lenen of leasen en misschien wel een ander model. Uiteindelijk een hele mooie auto samengesteld, moest wel ruim anderhalve maand wachten op mijn 1.6, dit model was niet op voorraad, in deze overstap-periode heb ik altijd gebruik kunnen maken van een bijna nieuwe Hyundai-leenauto. In het begin had ik veel opstartproblemen met de inbouwnavigatie (pech geval) en het krijgen van een goede stabiele satellietverbinding. Er is met heel veel geduld meerdere malen een andere navigatie in gezet, satellietverbinding gecheckt. Uiteindelijk is deze kinderziekte verholpen en het werkt nog steeds naar behoren. De auto rijdt ook prima in alle weersomstandigheden. Top auto, top merk! Gaan we nog lang van genieten

    • Els Avezath09-01-2018
      (9.7)

      Wij stapte over van een C 4 Picasso naar een Hyundai omdat we deze auto een stuk betrouwbaarder en compacter vonden. Tot onze verbazing konden er net zoveel bagage in kwijt als onze vorige auto.Kortom, we zijn zeer in onze nopjes met deze hippe auto.

    • Willem Beukel09-01-2018
      (9.1)

      Best wel een comfortabele auto met veel ruimte ook achterin en prettig om mee te rijden Ik ervaar wel een paar minpuntjes: Het benzineverbruik is vrij fors De remmen zijn niet altijd optimaal en lopen soms aan; De elektrische buitenspiegels weigeren soms De achteruitrijcamera is snel vuil.

    • Maria Leden-Jongkind09-01-2018
      (9.7)

      Het is elke dag weer een feest om in mijn Hyundai 1X20 te stappen. Hondjes en vriendin erin en we gaan weer richting strand of Texel maakt niet uit. Een klein minpuntje automaat lust wel een beetje meer dan een geschakelde. Maar verder als een zonnetje.

    • Toon Habraken09-01-2018
      (9.7)

      Dit is mijn derde Hyundai, eerst een Tucson 2.0 L daarna een IX35 2.0 L met automaat en nu een IX20 1.6 met Automaat. Deze auto rijd zeer fijn en is ook zuinig in verbruik. De trekhaak word gebruikt voor 2 Electrische fietsen te vervoeren. Dit gaat probleemloos, ook op de snelweg kun je lekker doorrijden.( met de fietsen op de drager). Met vakantie naar Oostenrijk kun je op de Autobahn gemakkelijk meekomen.Zeer tevreden met deze auto, en ook met de vorige auto,s. Ook de service van de dealer is zeer goed

    • Cyriel Barb?09-01-2018
      (9.1)

      Onze hyundai levert precies waarvoor wij hem nodig hebben. Wendbaar, makkelijke instap, veel laadvermogen, ontspannen rijgedrag. Een genoegen om gebruik te maken van deze auto.

    • Ton Teklenburg09-01-2018
      (9.4)

      Mijn Hyundai IX20 bevalt enorm goed. Hij voldoet aan al mijn wensen mede door de toevoegingen die mij geadviseerd werden tijdens de aankoop. Telkens als ik naar buiten kijk en mijn Hyundai zie ben ik apentrots. Als ik in mijn Hyundai rijd ben ik nog trotser.

    • M. Pool27-12-2017
      (10.0)

      Ik heb de iX20 1.6 Go nu ruim 1,5 jaar, een fijne auto, rijdt prima met een caravan er achter, ook fietsen op de fietsdrager ( e bikes ) geven geen problemen. E?n nadeel, het start/stop systeem, daar heb je niets aan, vooral als je ook regelmatig je verlichting gebruikt, is je accu te zwak en werkt het niet, verder een plezierige auto met parkeersensoren en navigatie die bij elke jaarlijkse beurt word geupdate en een achteruitrijcamera wat het inparkeren makkelijker maakt. na 10 jaar diesel te hebben gereden in een VW Touran, nog geen dag spijt van deze aankoop.

    • FRANS Verlaan27-10-2017
      (8.0)

      Dit is onze derde Hyundai en de tweede Ix20. De tweede Ix20 omdat het een automaat is. Waarom Hyundai? Het zitcomfort ! Dit is onze 25e auto. Voorheen altijd getob met de autostoelen. Constant rugproblemen. Nu niet meer. De kofferruimte zou wat groter kunnen maar dat is dan ook alles.

    • Bart Richters15-10-2017
      (9.7)

      Mijn tweede ix20..... probleemloos 6 jaar met de eerste gereden. Nu weer dezelfde,echter met automaat. Dit is een geweldige extra luxe. Werkt prima!zonder haperingen! Prima aflevering,en inruil bij dealer van Dalen in Vlaardingen. Alleen die navigatie!!!importeur doe er wat aan!!ons huis bestaat 4 jaar en nog niet in het systeem! Moet niet mogen voor een auto van bijna 30.00 euro!!! Meneer hyundai,let op, zo raakt u klanten kwijt!

    • Karel Seebregts14-08-2017
      (7.7)

      Goede auto met uitstekende rijkwaliteiten. Alleen heel veel problemen met start/stop systeem. Er zijn al verschillende dingen veranderd CQ vernieuwd en nog werkt het start/systeem niet

    • Jan P Laan17-06-2017
      (9.1)

      Prima ruime auto. Goede rijkwaliteiten. Sportieve uitstraling en comfortabel. Heb zeer goede ervaringen met Hyundai. Voordien i30 en ix35 gereden. Nu een ix20. Zeer goede auto in zijn klasse.

    • Hans Walrave14-06-2017
      (9.7)

      De Hyundai IX 20 GO is een perfecte auto voor een gezin. Mijn IX 20 is voorzien van een trekhaak met een 13 polige contactdoos. Deze wordt veel gebruikt voor het vervoeren van onze electrische fietsen. Ook is de auto voorzien van een schakelaar om de achterste parkeersensoren uit te schakelen wanneer de fietsen worden meegenomen. Dit voorkomt een constante piep bij achteruitrijden. Het interieur is fantastisch. De IX 20 GO beschikt over een achterbank met ingebouwde armsteun. De achterbank is in 8 standen verstelbaar. Handig wanneer je senioren meeneemt. Ook de beenruimte achter is perfect en ruim genoeg. De navigatie werkt voortreffelijk, wanneer de laatste updates verwerkt zijn. Dit gebeurd bij alle beurten. Wij zijn zeer content met deze auto.

    • John Hogaarts01-05-2017
      (8.0)

      Prettige auto om mee te rijden, alleen jammer dat er standaard geen cc in zit. Krijg nu een stijf been en verkramping als je b.v. constant 100 moet rijden op lange stukken. Was cc gewend maar vind het nu een dure oplossing om te laten monteren. Verbruik valt op zich niet tegen 1:14 gemiddeld met voornamelijk bebouwde kom en korte stukjes. Moet nog kijken hoe het bevalt met de fietsendrager en 2 E-bikes erop.

    • Hans Peekel06-03-2017
      (9.7)

      Het is mijn eerste Hyundai, is wat benzine verbruik op korte ritten 1:11,5. Dat Bij een eigen gewicht van 1100 kg. Op de lange afstand nog geen idee! Voor de rest rijd het erg soepel, in trekt vlot op. Ik ben er tevreden over.

    • Wil Spaanderman04-12-2016
      (8.0)

      Wij bezaten 2 auto's en een camper en wilde naast de camper terug naar een betaalbare auto voor met name het gebruik in de naaste omgeving Wij kwamen heel spontaan bij de Hyundai dealer terecht terwijl wij op zoek waren naar een andere dealer .Proefrit gemaakt en gekocht en nu na 9 maanden en 7000 km zijn wij bijzonder tevreden over de ix20. Alles praktisch en zelfs de hondenmand achterin.

    • Bert van der Snoek02-12-2016
      (9.1)

      Hoe kan ik mijn keuze voor de IX20 beter uitleggen dan te vertellen dat ik mijn onlangs nieuw aangeschafte exemplaar blind van vertrouwen kocht? De vorige beviel namelijk uitstekend; in zes jaar tijd heb ik er, behalve aan de reguliere servicebeurten, geen onkosten aan gehad ?n ik heb er een prima inruilprijs voor gekregen. Toen de prettige verkoper van Preuninger in Den Haag ook nog een worst met voorraadkorting voor hield, hapte ik met alle plezier toe. En ook de nieuwe, met iets meer snufjes uitgevoerde IX20 bevalt mij uitstekend, tot nu toe. (Mijn positieve ervaringen en enthousiasme zijn voor een goede vriend aanleiding om zijn IX35 in te ruilen voor een nieuwe IX20!). Eigenlijk heb ik maar ??n punt van kritiek en dat is de naam IX20. Die lijkt veel te veel op de I20 en dat vind ik een iets te 'gewone' auto, die ik niet gauw zou aanschaffen. Waarom niet voor een aardige naam gekozen, in lijn van de Tucson, voorheen de IX35?

    • Alfons Rutten02-12-2016
      (8.9)

      Ik rij met heel veel plezier alweer in mijn 2e Hyundai IX20. Met de vorige heb ik ruim 4,5 jaar gereden en de auto heeft me geen enkel moment in de steek gelaten. Ik kan me dan ook voorstellen dat Hyundai zich geen zorgen maakt om de 5 jaar fabrieksgarantie op de auto. Voor mij ook een heerlijk gevoel. Sportief, ruim en voorzien van alle moderne technieken en comfort. Ik heb veel auto's in soorten en merken met elkaar vergeleken maar kom toch steeds weer op deze uit. Voor mij een heerlijke auto.

    • Remi Bakker05-11-2016
      (9.7)

      Dit is mijn tweede iX20 en dat is niet toevallig. De auto komt aan vrijwel alle wensen die ik aan een auto stel, tegemoet : ik mis in dit model eigenlijk alleen de cruise control. Grootste pluspunten : hogere instap, bedrijfszekerheid en verbruik. En niet te vergeten de prima service van de dealer Autobedrijf Visscher in Gorinchem.

    • Anita Nahuijsen08-09-2016
      (5.4)

      ik ervaar erg veel last met de spiegeling van het dashboard en van het rechter kleine ruitje in deze auto. Reden voor mij om als dit niet opgelost kan worden deze auto te verkopen

    • J. de Groot10-06-2016
      (6.9)

      Dit is de 2e IX20 en deze rijd ook weer goed. Deze IX20 is uitgevoerd met een ingebouwde routeplanner. Het is alleen onbegrijpelijk dat een importeur er niet voor kan of wil zorgen dat dit systeem voorzien kan worden van een update zodat we weer fatsoenlijk van A naar B kunnen rijden. We zijn nu genoodzaakt om met een los systeem te werken. Op dit moment is dit systeem weg gegooid geld voor ons.

    • Frans Putten16-04-2016
      (9.1)

      Heb enige dagen geleden de IX20 premium automaat aangeschaft. Is een zeer complete auto, mooi design zowel binnen als buiten. Veel technische hoogstandjes. Wat alleen spijtig is, is het ontbreken van een automatische antiverblindingsspiegel!!! E.e.a. moet handmatig ingesteld worden. Een dergelijke voorziening hoort toch thuis in een dergelijke kwaliteitsauto, of niet?

    • Jan14-04-2016
      (9.7)

      Sportieve auto. Makkelijke instap. Mjn vierde Hyundai. Heel betrouwbaar. Heeft me nog nooit in de steek gelaten. Een puntje van aandacht: armsteuntje een beetje mager en zit wat hoog. De steun uit de ix35 is een voorbeeld hoe het zou moeten. Voor de rest vijf sterren.

    • Gerard Huizinga17-03-2016
      (9.1)

      Na 3,5 jaar ervaring met de IX20 1.6 I.Vision, deze auto in november 2015 ingeruild voor de IX20 CRDI Business Edition. Ik ben zeer tevreden over de IX20, Degelijke , ruime en comfortabele auto. Afgelopen jaren is me gebleken dat de 5 jaar all in garantie door Hyunday zonder meer wordt waargemaakt. De 1.6. was voor mij al een goede caravantrekker van de CRDI verwacht ik nog iets meer. Voor navigatie houd ik het bij Tomtom.

    • E.M.A. Ehlert13-12-2015
      (9.4)

      Zo ontspannen rijden in een leuke auto wil volgens mij iedereen. Overzichtelijk dashboard, ruime bagageruimte en ook nog neerklapbare banken. Wat wil je nog meer !! Goede keus maatje !!!

    • Henk Blikman10-12-2015
      (8.3)

      Na jarenlang Toyota met 1300 motor automaat te hebben gereden zijn wij geswitcht naar de Hyundai IX20 automaat. Een heel fijne auto, alleen verbruik is wel een stuk ongunstiger dan bij Toyota. Daar hadden we een A-label en deze auto met 1600 motor heeft een C-label. Maar het rijdt wel een stuk rustiger. Hoewel we pas sinds september met deze auto rijden, kunnen we nog niet veel zeggen over het totale kostenaspect over een langere periode. Maar vooralsnog zijn de ervaringen ?n met de garage ?n met de auto prima te noemen.

    • Jacques Swelsen en Anny Swelsen05-12-2015
      (10.0)

      Het klinkt overdreven en toch is het helemaal waar in onze beleving. Dat blijkt ook wel omdat we na vier jaar onze Ix20 hebben ingeruild voor .... exact dezelfde auto en uitvoering, zelfs de kleur. Extra meegenomen dat de automaat nu in een 6 traps uitvoering is en achtercensoren.( wellicht zeg ik iets verkeerds over de automaat, maar daar heb ik dan ook geen verstand van, vrouw h?? ha,ha) Verder zijn we altijd heel lovend geweest over garagebedrijf Bulters en kwam de overgang naar Oostendorp voor ons als een verrassing, maar tijdens de winter check hebben we er alle vertrouwen in dat dat minstens zo prettig gaat worden. Mijnheer Oostendorp schoof overal op een gezellige manier aan om zo kennis met elkaar te kunnen maken. Er was erwtensoep, hotdogs en iedereen zat gezelliig door elkaar heen bij elkaar aan tafel. Op de samenwerking! Hoewel. ik hoop er eigenlijk alleen voor de onderhoudsbeurten te komen en dat is niet zo vaak. Groetjes Anny

    • Jan Janssen03-12-2015
      (10.0)

      deze auto bezitten we pas enkele maanden, maar voldoet goed, de nieuwe motor loopt zeer soepel en maakt minder lawaai. De 6 versnellingsbak is ook beter en schakelt zeer goed.

    • Ton Bronwasser03-12-2015
      (8.6)

      Mijn leeftijd ( 80 jaar) dwong mij er min of meer toe mijn I 40, waarvan ik ruim 4 jaar genoten had, in te ruilen voor de nieuwste ix20 . Met de hogere zit kan ik nu weer gemakkelijk in- en uitstappen en heb ik een goed overzicht op de weg. Ik ben dan ook uitermate tevreden over mijn 7e Hyundai ! Ik kan mij niet voorstellen dat ik ooit op een ander merk over zou stappen. De service van mijn Hyundai dealers is altijd voortreffelijk geweest en mijn eerste indruk van de nieuwe dealer in den Haag (Preuninger) geeft al aan dat dit ook in de toekomst gewaarborgd zal zijn. Ik hoop nog vele jaren van mijn nieuwe ix20 te kunnen genieten!

    • Peter Versteeg03-12-2015
      (8.9)

      Wij hebben de auto begin juli 2015 aangeschaft en zijn ruim een maand later met auto naar Spanje gereden. Dit was onze eerste auto met een automaat. Wat rijdt dat heerlijk. We zijn ruim 2 maanden in Spanje gebleven. Bergen, geen probleem. Bergafwaarts eventueel via de handversnelling in een lagere versnelling zodat er op de motor kan worden afgeremd. Rotondes, geen probleem, even gas en je voegt heel snel in. Een nadeel, de stoel van de passagier zou ook in de hoogte verstelbaar moeten zijn. In die paar maanden hebben we nu 8.000 km met de Hyundai ix20 MY15 gereden. We stappen voor ons plezier in de auto. Deze auto is een aanrader. Dat rijdt niet, dat zweeft over de weg.