Top

Reviews & Ratings Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric 8.597
Hyundai KONA Electric

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Rob Coenraads23-12-2019
      (9.7)

      Super auto, geweldige wegligging en genot om mee te rijden. Bereik van de accu's valt zeker niet tegen. In de koudere maanden neemt het wel wat af tot rond de 400 km in de zomermaanden de 470 gehaald. Lang getwijfeld maar toch met de Kona naar Noord Engeland op vakantie gegaan (via Calais) en ook hier geen enkel spijt van gehad. Jammer dat de vouwwagen niet achter de auto kan anders had deze in de zomer ook mee naar Italie gegaan.

    • JCP HULSINK23-12-2019
      (9.1)

      Ik ben zeer tevreden over de rijbereik en de rijeigenschappen van de Kona. Ik zou deze auto zeker aanraden aan andere ge?nteresseerden.

    • Robin Cuijk23-12-2019
      (8.3)

      Prima elektrische auto. Rijdt fijn en stuurt vrij soepel. Alleen het opladen duurt wel heeel erg lang. laatst was de accu bijna leeg, dus de auto gekoppeld aan een huisstopcontact. De oplaadtijd tot 100% was ruim 36 uur!! Aangezien ik een eigen oprit heb kom ik niet aanmerking voor een laadpaal. Dus nu moet regelmatig de auto 600 meter verderop zetten zodat ik de volgende dag weer kan rijden.

    • Taco Wijtzes02-12-2019
      (9.1)

      Ik rijd de Kona-E nu bijna een week. Ik ben overall erg positief over de auto. Er zijn weinig dingen die ik mis, en ik loop iedere keer aan tegen leuke "nieuwigheidjes". Er is ??n ding dat ik erg jammer vind. De integratie met internet is tragisch. Online updates vinden niet plaats en moeten uitgevoerd worden bij de dealer. Zonde; een gemiste kans !!! Nog een dingetje; De android auto app is niet beschikbaar in Nederland, en moet dus via een omweg worden ge?nstalleerd. Ik raad Hyundai aan om deze in de mijn-hyundai omgeving beschikbaar te stellen. Nu heb ik me een breuk gezocht. Uiteindelijk wel gevonden via androidworld.

    • Farid Hofman28-11-2019
      (9.7)

      Heerlijke auto, rijd ook heerlijk, kofferbak zou iets ruimer worden evenals achterbak maar voorin wel veel ruimte. Al met al een hele mooie goede auto in deze prijsklasse.

    • Ton Witteman25-11-2019
      (4.9)

      De auto afgelopen zaterdag opgehaald. Wij waren van plan om er mee op wintersport te gaan maar zien daar toch maar van af. De auto is toch wel erg klein. Ik reed voorheen Mitsubishi Oullander PHEV en die is toch wel een heel stuk ruimer. Moet aan de Kona nog wel erg wennen.

    • Ton Witteman25-11-2019
      (4.9)

      De auto afgelopen zaterdag opgehaald. Wij waren van plan om er mee op wintersport te gaan maar zien daar toch maar van af. De auto is toch wel erg klein. Ik reed voorheen Mitsubishi Oullander PHEV en die is toch wel een heel stuk ruimer. Moet aan de Kona nog wel erg wennen.

    • Liesbeth Rutgrink14-11-2019
      (8.6)

      Eerder in Leaf gereden maar de actieradius veel te laag zeker in de winter. Gelukkig op tijd kunnen overstappen naar de Kona. Wat een verschil! Plannen om op vakantie te gaan met de Leaf hadden we gewijzigd. Met de Kona konden ze wel gerealiseerd worden. In mei/juni 2019 trip gemaakt door Duitsland naar Polen. Overal goede laadfaciliteiten. In september 2019 naar Engeland geweest. Ook daar met laden geen probleem. Het vraagt wat meer planning en voorbereiding qua laden maar vinden we geen probleem. Meer dan 500 km op een dag rijden we niet. Het geeft een mens een fijn gevoel om op deze manier iets bij te dragen aan het milieu probleem. Mijn intentie: elektrisch rijden zolang als het kan.