Top

Reviews & Ratings Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric 8.597
Hyundai KONA Electric

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Ronald Bie05-11-2019
      (9.7)

      Heb nu zo'n 15000 kilometer erop zitten. Uiterst comfortabel en nook nog nooit onderweg hoeven te laden. Een fantastische comfortabele auto met een hele goede range. het enige wat ik mis is verlichting in de achterbak. In het donker zie je echt helemaal niks in de achterbak :-)

    • Richard Damen31-10-2019
      (7.4)

      Ik heb zeer te vrede over de Hyundai Kona. Alleen mis ik 1 optie toch wel enorm en zeker nu het weer kouder wordt en dat is de mogelijkheid om de auti met behulp van de afstandsbediening in de ondooi en in de zomer de afkoel stand te zetten. Volgens mij is dit ook iets wat eenvoudig middels een software update aangepast kan worden.

    • J vd Beld23-10-2019
      (9.7)

      Heerlijke auto, rijdt vlot en soepel. En met ruim 400km op een volle accu sta je niet eens dagelijks aan de laadpaal!

    • Martin Kraker20-09-2019
      (7.4)

      Heb er nu 20.000 km in gereden in 5 maanden tijd. Actieradius valt mij tegen: kwam in de zomer niet boven de 360 km uit. Ik rijd weliswaar voor 95% op de snelweg, maar nooit veel harder dan mag en altijd in de comfort-stand. Nog een minpunt: ik ervaar 'vierkante wielen' wat afhankelijk van de snelheid vervelend tot verschrikkelijk is. Ze gaan nu kijken op dat misschien door de 18" komt (ipv standaard 17"). En hij moet ook terug vanwege een geluid/ratel bij het afremmen (zowel met rem als op de motor). De 'automaat' moet vervangen worden; klus van 2 dagen. Verder gaat het wel :)

    • Martin Kraker20-09-2019
      (7.1)

      Heb er nu 20.000 km in gereden in 5 maanden tijd. Actieradius valt mij tegen: kwam in de zomer niet boven de 360 km uit. Ik rijd weliswaar voor 95% op de snelweg, maar nooit veel harder dan mag en altijd in de comfort-stand. Nog een minpunt: ik ervaar 'vierkante wielen' wat afhankelijk van de snelheid vervelend tot verschrikkelijk is. Ze gaan nu kijken op dat misschien door de 18" komt (ipv standaard 17"). En hij moet ook terug vanwege een geluid/ratel bij het afremmen (zowel met rem als op de motor). De 'automaat' moet vervangen worden; klus van 2 dagen. Verder gaat het wel :)

    • Martin Kraker20-09-2019
      (7.1)

      Heb er nu 20.000 km in gereden in 5 maanden tijd. Actieradius valt mij tegen: kwam in de zomer niet boven de 360 km uit. Ik rijd weliswaar voor 95% op de snelweg, maar nooit veel harder dan mag en altijd in de comfort-stand. Nog een minpunt: ik ervaar 'vierkante wielen' wat afhankelijk van de snelheid vervelend tot verschrikkelijk is. Ze gaan nu kijken op dat misschien door de 18" komt (ipv standaard 17"). En hij moet ook terug vanwege een geluid/ratel bij het afremmen (zowel met rem als op de motor). De 'automaat' moet vervangen worden; klus van 2 dagen. Verder gaat het wel :)

    • Henk Tieleman09-09-2019
      (9.1)

      Wat een heerlijke auto is dit , heb er een jaar op moeten wachten , maar dat was het zeker waard. Auto is gelukkig eigendom , dus nergens verder iets mee te maken (lease maatschappij ) Heb het geluk dat ik thuis kan laden. Het dak ga ik binnenkort parelmoer laten wrappen door een erkent bedrijf. Geeft een iets meer uitstraling , maar dat is een persoonlijk iets.

    • Nel Seelmann26-08-2019
      (9.4)

      Ik rij sinds februari de kona en het is een hele fijne auto de opgegeven km. haalt hij, van de zomer wel opgeladen tot 496 km. Km.stand van de auto nu is 26.500 km zonder problemen.(26-8-2019) Ik ben ook in het bezit van de electrice Ioniq ,ook een fijne auto maar niet te vergelijken met de Kona. Mijn dochter gaat over 2 weken met de Kona naar Italie heeft er nog iemand tips voor haar m.b.t. het laden van de auto in het buitenland ?

    • Nel Seelmann26-08-2019
      (9.4)

      Ik rij sinds februari de kona en het is een hele fijne auto de opgegeven km. haalt hij, van de zomer wel opgeladen tot 496 km. Km.stand van de auto nu is 26.500 km zonder problemen.(26-8-2019) Ik ben ook in het bezit van de electrice Ioniq ,ook een fijne auto maar niet te vergelijken met de Kona. Mijn dochter gaat over 2 weken met de Kona naar Italie heeft er nog iemand tips voor haar m.b.t. het laden van de auto in het buitenland ?

    • Francois Goedhart12-07-2019
      (7.7)

      Auto is relatief duur (zoals alle EV's met acceptabele actieradius), ziet er mooi uit, goed afgewerkt en rijdt zeer comfortabel. Bediening is eenvoudig. Vooral het schone gebruik spreekt aan