Reviews over de Hyundai Tucson

Hyundai Tucson 9.0163
Hyundai Tucson

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Gerard Lammers11-09-2017
      (8.9)

      Ik vind het heerlijk om in deze auto te rijden. Het display op het dashbord bevalt prima. Het is zeer duidelijk. De mogelijkheid om de maximumsnelheid vast te zetten heeft me vast een aantal bekeuringen gescheeld. Ongemerkt reed ik vaak te hard omdat de auto zo stevig op de weg ligt. Ook is het benzineverbruik redelijk. Als ik vol getankt heb en er wordt aangegeven dat ik 700 km kan rijden vind ik dat fijn want vroeger moest ik om de 500 km tanken. Er is een nadeel: mijn vriendin rijdt nu veel minder omdat ik het veel te fijn vind om zelf het stuur vast te houden. En ja, ze moet het toch bijhouden. Maar ligt dat nu aan mij of aan de Hyundai Tucson?

    • Peter Koridon10-09-2017
      (9.7)

      Heerlijke reisauto, compleet en comfortabel. Alles aan board binnen handbereik. Benzine verbruik na een inrij periode komt redelijk overeen met het opgegeven verbruik in de folder.

    • Luis dos Santos13-08-2017
      (9.1)

      Sinds eind juni in bezit van de Tucson (als opvolger van de i30) en meteen als vuurproef met de auto naar Portugal gereden. Behoorlijker stiller in vergelijking met de i30! Tot nu toe (8000 km gereden) bevalt de auto prima. Mooie stoere uitstraling.

    • Walter Wissels09-07-2017
      (8.3)

      Mijn Tucson in combinatie met een Hobby Caravan van 1500 kg. Naar Plitvische meren en Krk in Kroati? geweest met 2 personen heen via Graz en terugweg via Tauerntunnel Combinatie veelal gereden op snelweg in 5 versnelling met 100 km/h op cruisecontrol 6 versnelling tevens bruikbaar, maar had het idee dat de combinatie in 6 minder zuinig was. Verbruik 8,75 liter op 100 km. Hellingen werden moeiteloos genomen, toch om de motor te sparen vanaf 4% hellingen terug naar 4 versnelling en boven de 6% helling terug naar 3 versnelling. Minder vond ik het afremmen op de motor waarbij ik dezelfde versnellingen gebruik als bij het klimmen. Ook steilere hellingen gehad en niet het idee gehad dat de combinatie ergens niet kon komen. Wegligging met windvlagen, stortregens, vrachtwagens, spoorvorming leverde geen problemen op en was de caravan achter de auto nauwelijks voelbaar. Gebruikte spiegels Milenco Grand Aero die goed zicht naar achteren geven. Vooraf mijn oud model Magic Mirror spiegels gebruikt waarbij ik geen goed gevoel had of de spiegels stevig bleven zitten. Mijn auto is uitgerust met safety pakket, die soms die naar mijn mening een goede aanvulling is in combinatie met caravan. Lane control ideaal in smalle tunnels, soms zag het Blind spot detectie systeem ten onrechte de fietsdrager voorop mijn eigen caravan maar dit was voor mij als bestuurder niet storend. De auto doet het allemaaal in combinatie met de caravan een stuk beter dan zijn voorganger de ix35

    • gerrit Cranendonk12-06-2017
      (10.0)

      na mijn ix35 nu de tucson, dacht weinig verschil maar wat is er meer aan veiligheid gedacht de zit is stukke beter rijden stiller en echt heel anders maar goed het is pas een week in de tucson ben wel erg verrast

    • Dick Schouten09-05-2017
      (9.4)

      We rijden deze (ex demo) auto nu een paar maanden. Iedere rit is weer een feest. Bestuurdersstoel en stuur zijn perfect op de persoon in te stellen. Schakelen gaat soepel. Langere ritten geven een luxe en relaxed gevoel en in de stad is hij voldoende wendbaar ondanks zijn toch wat forse maten. De parkeersensoren en achteruitrijcamera doen wat ze moeten doen en zijn dus een handige hulpmiddelen. We kunnen ( met of zonder hulp van het display) zuinig rijden met deze wagen, maar door wat meer "op volle toeren" te gaan voelt hij ook lekker sportief aan. Remmen werken prima en reageren goed op de voet. Over de audiomogelijkheden hebben we ook geen klachten. We zijn wel nieuwsgierig naar de prestaties als komende zomer de caravan erachter hangt. Kortom: tot nu toe niets dan lof over de auto en de service van de dealer. (Van Osta Roosendaal)

    • Sacha Kluiters07-05-2017
      (8.9)

      Benzineverbruik is acceptabel, maar zou toch beter moeten kunnen! De laatste update van de navigatie software is nog steeds niet echt actueel. De verlengde A4 tussen Schiedam en Delft is nog steeds niet opgenomen in de kaarten! Een vraag hierover via de mail aan het hoofdkantoor is na maanden nog niet beantwoord. Verder is de nieuwe Tucson een verademing om in te rijden. Je zou bijna zelfs voor je plezier gaan rijden.

    • Jan Vlijmen29-04-2017
      (8.3)

      Bijna 25000km er op zitten fijne prachtige Auto het was wel jammer dat de automaat zo veel duurder was dat had ik anders moeten ten doen. De Leren bekleding bevalt uitstekend net als het DAB systeem Oja binnenkort voor het eerst met de caravan op weg naar Italie ben benieuwd hoe de Tucson zich gedraagd.

    • Ton Nijs18-04-2017
      (10.0)

      Prima auto. Goede caravantrekker. Ziet er aantrekkelijk uit van binnen en van buiten. Sterke motor. Comfortabele auto.

    • Joost van Drogenbroek15-03-2017
      (8.6)

      Ik heb mijn Tucson pas een weekje maar ben nu al meer dan tevreden. Hij ziet er goed uit, rijdt heerlijk, is lekker ruim en heeft eigenlijk geen minpunten. Ik heb de 1.6 GDI Go! versie en deze motor is prima voor zijn taak geschikt. Ik had hier een hard hoofd in gezien de recensies van de turbo versie. Deze is helaas wel erg veel duurder. Ligt aan het BPM systeem natuurlijk, De Go! versie is lekker compleet. Ik mis eigenlijk niets. Ik reed hiervoor 3 jaar lang in een Mazda CX5 en deze reed ook prima maar de Tucson is misschien nog wel completer en rijdt eigenlijk net zo lekker. Niet zo vurig als de CX5 maar heerlijk soepel en comfortabel. Nu eerst maar eens wat lange ritten maken. Heb er zin in.

    • Richard Versteeg06-03-2017
      (8.3)

      Ik rij de Tucson 1.6 gdi Premium nu sinds september 2016, (als vervanger van een i30 1.6 iCatcher) heb er nu ongeveer 2500 km mee gereden, en ik moet eerlijk zeggen: Ik vond mijn vorige Hyundai i30 al een geweldige wagen, maar de Tucson steekt daar met kop en schouders nog bovenuit !! Ik heb, en mijn vrouw deelt mijn mening!!; nog niet in zo'n fijn rijdend en luxe model van Hyundai gereden. Het enige wat ik er in mis is het safety pakket. Dat zat niet in het enige model en type dat ik nog kon krijgen in 2016. En het is helaas niet achteraf in te bouwen..Jammerr, maar helaas. Verder mis je echt niets in de Premium uitvoering!! We zijn super tevreden met onze Tucson. Vooral de stuurverwarming is top op de koude dagen. Als je reuma in de handen hebt is die warmte heerlijk! Dat had ik jaren eerder gewenst, en dat zou ik nu ook nooit meer willen missen!

    • Andr?05-02-2017
      (8.6)

      De eerste 2500 km in mijn Tucson 1.6 GDi Comfort zitten er op. Om gelijk maar de minpunten te benoemen: komende uit een pittige, zonder problemen 1:20 rijdende diesel is het even slikken. Je merkt dat deze auto veel toeren nodig heeft om vlot met het verkeer mee te gaan. En dat voel je dan direct in de portemonnee. MAAR daar is deze auto ook helemaal niet voor bedoeld lijkt mij. Bij deze auto gaat het om comfort en luxe. En dat is er in overvloede. Alles wat je kunt bedenken zit standaard op deze Comfort. De toegevoegde waarde van een Premium is wat mij betreft nihil. Ja, die prachtige velgen. Maar dat is niet echt nodig. Terug naar het rijden: houd je je aan de schakelmomenten, dan lukt 1:14,5 wel, maar je hebt dan constant het gevoel dat je kracht mist. Ga je zo net een 500 rpm over die schakelmomenten heen, dan is 1:13 goed haalbaar en rijd je behoorlijk met het overige verkeer mee. Goed compromis lijkt mij.

    • Nico Luitwieler20-01-2017
      (8.9)

      Auto rijd zeer lichtvoetig. Alles laat zich op een prettige manier bedienen. Zeker de versnelling's bak die zich bijzonder licht laten verzetten. Ook zijn stoere en toch ook elegante uiterlijk is erg prettig om naar te kijken. Ruimte in overvloed, ook door het op een snelle manier kantelen van de achterbank. Een opmerking over de bijrijders stoel, die zou zeker op alle uitvoeringen standaard moet zijn.

    • Gerard Miltenburg20-01-2017
      (10.0)

      Negen jaar in een Hyundai Tucson Diesel gereden. Twee jaar geleden ingeruild voor Hyundai I40, maar we misten de hoge instap met bijbehorend zicht op de weg enorm. Knoop doorgehakt en een nieuwe Hyundai Tucson (benzine) gekocht. Net of je thuiskomst in een opgeknapt huis. Wat een heerlijke complete auto. We hebben hem nog maar kort maar de eerste indrukken tot nu toe zijn prima, geen seconde spijt.

    • Tony Ruijs06-01-2017
      (10.0)

      heb mijn derde auto gekocht de eerste hyundai gets de tweede hyundai ix 20 en mijn derde de hyundai tucson en ben zeer tevreden met deze aankoop en deze wagen is boven verwachting zit goed zit vel op en heb geen spijt van de aankoop mooie klasse auto heb er veel gehad maar deze is echt gaaf en heb een goede keus gemaakt. dank aan F.van de Heijden uden

    • leo Tilburg04-01-2017
      (7.7)

      Een auto die zeker zijn geld waard is voor wat je koopt . Ik zelf heb de luxe uitvoering met alles erop en eraan, maar dit alles is nuttig en makkelijk bedienbaar. Kortom ik ben blij met mijn auto.

    • Ton Engelen19-12-2016
      (9.1)

      Mijn Tucson met turbo rijdt als een zonnetje. Krachtige motor waarmee je goed kunt anticiperen op de snelweg. Het exterieur is gelikt, heb al veel complimenten gehad! Voorts is de auto voorzien van alle mogelijke toeters en bellen, eigenlijk kun je wel zeggen "wat is er niet aanwezig in deze prachtige bolide"? Al veel merken auto's gereden, ik moet het toegeven: Deze heeft gewonnen van de rest!

    • Adriaan Groot18-12-2016
      (9.1)

      Algemeen Deze review gaat over het totaalplaatje, inclusief dealers. In het verleden hebben wij verschillende Hyundai bedrijfsauto's gehad (H100 en H200). Deze auto zijn altijd goed bevallen. Met priveauto's zijn wij eigenlijk nooit honkvast geweest. Omdat ik regelmatig last heb van mijn rug, wilde ik een auto met een hoge instap. Als je op zoek gaat naar een andere auto, dan gaan wij lijstjes maken van onze wensen. Zoals een goede zit, flinke ruimte voor bagage, trekkracht voor de caravan, aanschafprijs enz enz. Ook niet onbelangrijk..... Waar ga je hem kopen. Dealers In Het Gooi kunnen sommige autodealers nog wel een opfriscursus gebruiken dat je naar je klanten moet luisteren en hoe je daar mee omgaat. Uiteindelijk kwamen we (weer) uit bij Wittenberg in Hilversum. Prettig personeel, duidelijke uitleg gehad, nemen ook de tijd voor je. En ook als je een tweede of derde keer weer binnenloopt voor dat je de auto daadwerkelijk gaat kopen wordt je herkend. Hyundai Tucson Comfort 1.6 GDI Het eerste wat ons opviel was dat de Tucson erg ruim van binnen is, zowel voor- als achterin en dat de stoel prettig zit heeft en goed instelbaar is. Daarnaast heeft het een dashboard met een rustige vormgeving, niet zo frivool als bij Fiat en alle bedieningsknoppen zitten op een logisch plek. In het middenconsole zit een hooggeplaatst navigatie/radio die simpel bedienbaar is. Het grote scherm is duidelijk leesbaar. Wat wij als heel erg handig ervaren is dat er twee 12-volt aansluitingen, een USB-poort en een AUX-ingang in het middenconsole zitten. De Tucson heeft een stoere vormgeving en ziet er robuust uit. Het rijgedrag is fantastisch. Dat komt volgens ons door onder andere de afstelling van de vering en hij laat zich voor zo'n grote auto licht en prettig sturen. Het verbruik valt voor deze robuuste auto best mee. Ons gemiddeld verbruik 6,9 liter op 100km. Als je de auto gebruikt in Nederland zal je de 6e versnelling veel gebruiken, maar als je naar ons vakantieland gaat (Kroati?) zal je deze versnelling veel minder gebruiken. Je moet in de bergen er voor zorgen dat de motor op toeren blijft! Deze auto heeft een overdaad aan extras, Zoals de hulpsystemen: rijstrook- en parkeerassistent, dode hoek signalering, een zelfstandig remsysteem, dat tot 70 kilometer per uur ingrijpt, een duidelijke achteruitrijcamera, licht- en regensensor. Onze conclusie na een jaar rijden is dat dit een fijne ruime reisauto is, die aan al onze verwachtingen voldoet en is uitgerust met veel extra's die je bij andere merken op optielijsten vindt. En nu nog wat opbouwende kritiek: het gaat niet over de auto, maar over de autosleutel. Deze stop je regelmatig in je broekzak. De knopjes op de sleutel worden door lichte aanraking al geactiveerd. Met het gevolg dat de deuren van de vergrendeling af gaan. Gelukkig gaat deze na 1 minuut weer automatisch op slot. Het zou me niet verbazen als we door deze auto honkvast qua merk gaan worden.

    • H. Doomen17-12-2016
      (9.7)

      Wij zijn helemaal 200 % tevreden over de Hyundai Tucson. De auto rijdt heel erg fijn en rustig, mooie afwerking aan de binnenkant en buitenkant van de auto, goede comfort. Alleen mis ik wel de cd speler in de auto, snik snik . DUS EEN GEWELDIGE AUTO, VOOR JONG EN OUD!!!!!!!

    • Hans Voorde10-12-2016
      (8.6)

      Na een maand rijden in mijn Tucson ben ik zeer tevreden over rijgedrag, interieur en vormgeving. Het is gewoon een heerlijke auto al blijft hij wel redelijk duur in gebruik.

    • Johan Dekker08-12-2016
      (9.7)

      Wij zijn 100% procent tevreden over onze Hyundai Tucson. Ook met de caravan is het een fijne auto om met vakantie te gaan. Verder hebben wij er niets aan toe te voegen, alleen dat wij heel autorijdend Nederland een Hyundai kunnen aanraden.

    • Thijmen H.05-12-2016
      (8.9)

      Prachtige auto die makkelijk schakelt van gezinsauto naar werkpaard. Uitermate geschikt voor grotere gezinnen. De laadruimte valt me heel erg mee en de stoelen kunnen helemaal plat waardoor het makkelijk is om de catering rond te brengen. Daarnaast heeft hij een stoere look van buiten maar veel luxe van binnen! Als persoonlijke touch heb ik mat zwarte velgen erbij genomen die matchen met de lak.

    • Kees Bezemer04-12-2016
      (8.9)

      Na 30 jaar een ander merk gereden te hebben, zijn wij elke dag blij met de keuze voor de Tucson in 2015. Wij krijgen regelmatig complimenten voor zowel het exterieur als de zeer ruime binnenruimte.

    • Joost van Praat04-12-2016
      (9.7)

      Graag zou ik eens in Tucson Arrizona willen rondtoeren in deze Tucson, geweldige auto niks op aan te merken in mijn premium uitvoering is echt niets te wensen over. En wat betreft de te winnen TomTom die komt goed van pas daar in de USA

    • Ton Merks04-12-2016
      (9.1)

      Nadat ik een aantal jaren de Hyundai ix35 heb gereden heb ik afgelopen zomer een nieuwe Hyundai Tucson gekocht. Uiteraard doe je dat alleen maar als je tevreden bent over zijn voorganger en dat ben ik. De nieuwe Tucson bevalt me zo mogelijk nog beter! Hij rijdt n?g soepeler en hij ligt n?g beter op de weg. Dit laatste kan natuurlijk ook worden veroorzaakt doordat ik er 19" wielen onder heb laten leggen. Het is mijn eerste nieuwe auto sinds tientallen jaren (ik reed de afgelopen twintig jaar lease en de ix35 was geen nieuwe) en ik heb er maar meteen allerlei luxe zaken in laten aanbrengen. Jammer dat een panoramadak niet tot de mogelijkheden behoorde, want dat had ik net zoals in mijn ix35 graag gewild. Anderzijds mis ik het nu? Niet echt. Ik ben een zeer tevreden rijder en ik kan niet anders zeggen dan dat ik de Tucson van harte aanbeveel!

    • tom Hardeman04-12-2016
      (9.1)

      begin september de Hyundai Tucson mogen ontvangen model 1.6 GDI premium met 4wd in de white sand kleur en met automaat. De aflevering is naar volle tevredenheid uitgevoerd door de dealer Wittenberg in Amersfoort. Het rijden bevalt goed: je zit een stukje hoger en de stoelen sluiten goed aan door de vele verstel mogelijkheden. In de wintermaanden is het heerlijk om de stoelverwarming te gebruiken. De vele elektronische hulpmiddelen zijn prettig zoals achteruit rijden en dan wordt niet alleen naar achteren gekeken maar ook naar de zijkant. Of de snelheids afhankelijks stuurbekrachtiging. Door het open dak heb je een ruimtelijke werking. De achterbank biedt voldoende ruimte voor volwassenen en heeft ook nog een stoelverwarming Het rijden bevalt goed: de automaat geeft je een relaxte manier van rijden en indien nodig heb je voldoende vermogen om rap door te rijden of snel in te halen

    • Bert Slomp04-12-2016
      (9.4)

      Mijn Hyundai waar ik mijn eerste ervaringen met opgedaan heb was een Tucson van het bouwjaar 2006, en deze ervaring was zeer positief. Na 3 jaar en 150.000 km verder heb ik de Tucson ingeruild voor een nieuwe Subaru Foruster,maar deze beviel mij toch minder, en na 2 jaar en 23.000 km, deze toch maar weer ingeruild, voor een nieuwe IX35 2.0 CRDI diesel, deze was weer van de kwaliteit die ik van Hyundai gewent was. Ik heb deze auto maar 1.5 jaar en 15000km in mijn bezit gehad,om dat ik de nieuwe Tucson een zeer aantrekkelijke auto vond, en er een kon kopen van 8 weken oud toch maar weer de knoop door gehakt, en toch maar weer een Tucson aangeschaft en deze nieuwe Tucson bevalt toch nog weer een stuk beter als de IX35. Deze nieuwe tucson 2.0diesel voldoet vwb confort, en de te trekken caravan, aan al onze verwachtingen

    • Laury Verstappen03-12-2016
      (8.9)

      Na een lange levertijd mocht ik dan eindelijk mijn nieuwe Tucson gaan berijden. Een en al lof. Nog mooier als op de folder. Zwart met chroom accenten en prachtige wielen. Lekker weer een automaaat. Niet meer koppelen. Zeer stil, ook bij hogere snelheden en accellereerd lekker snel. Een genot om in rond te knorren. Nog geen seconde spijt gehad.

    • Egbert Pashouwers02-12-2016
      (10.0)

      Ik ben al jaren een verwend rijder met de Hyundai. Dit is begonnen met Hyundai Tucson in 2005. toen in 2010 de Hyundai ix35 I-catch en in 2015 weer in gestapt in de Hyundai Tucson. 11 jaar verder en dagelijks met veel plezier stap ik in mij Hyundai. Een aanrader voor elke kilometer op de weg.

    • Dick van der Veet02-12-2016
      (2.0)

      Ik mijn vorige tucson bij 11 jaar geleden naar volle tevredenheid in gereden en daarom Was de beslissing voor een nieuwe auto snel gemaakt. Weer een tucson uiteraard.

    • Pierre Maas02-12-2016
      (8.9)

      Na de eerste 10.000 km kan ik alleen maar zeggen dat ik met de Tucson Comfort een geweldige auto heb gekocht met een goede prijs kwaliteit verhouding. En wat ook wel leuk is dat iedereen het model en de kleur geweldig vinden. Hij overtreft mijn oude Tucson waar ik toch ook ruim 10 jaar erg tevreden over ben geweest.

    • Joost Jansz02-12-2016
      (8.9)

      Prima auto die naar mijn verwachting goed voldoet. rijdt lekker vooral op lange afstanden en heeft veel comfort en hulpmiddelen die het rijden met deze Tucson zeer aangenaam maakt. Is door zijn mooie vormgeving ,een verrijking van het straatbeeld !

    • Hiltje Smit - Bolt02-12-2016
      (8.6)

      Voordat we tot aanschaf overgingen eerst een proefrit gemaakt. De rit ging rechtstreeks naar ons appartement om te proberen in onze garage te parkeren. Ik ben niet zo'n held, maar met mijn nieuwe Tucson ging het perfect. Dus direct besteld en ontzettend tevreden. Als redelijk klein vrouwtje voel ik me heel veilig en alles is lekker overzichtelijk. Heel blij met de parkeerhulp.

    • Henk Koster02-12-2016
      (10.0)

      In April van dit jaar ben ik naar de nieuwe Tucson gaan kijken bij Hyundai Wittenberg in Amersfoort. Ik had een IX35 Automaat, prima auto maar ik was niet zo tevreden over de trekkracht en de onrustige automaat met de caravan achter de auto. Dan gebruikte ik toch de handschakeling. Na een ori?ntatie en een paar gesprekken heb ik besloten om de IX35 in te ruilen voor een Tucson Turbo. Een van de redenen was de trekkracht en de tweede reden was de prima inruilprijs. In juni j.l is de auto afgeleverd en ik heb er geen moment spit van gehad. De totale uitstraling en uitrusting van de auto is goed. Hij trekt de caravan heel goed en blijft netjes op toeren en snelheid. Ook het onderhoudsschema is gunstig, om de 30.000 km of een maal per jaar een beurt. We hopen nog veel plezier van deze auto te hebben, vooralsnog hebben we geen reden om te veronderstellen dat het niet zo is!!

    • Aart Kuijl02-12-2016
      (10.0)

      Ik had niet verwacht dat de Tucson nog betere prestaties had dan de IX 35, maar door de extra versnelling bij de automaat is de Tucson aanzienlijk rustiger. Over de service van de dealer, H-Point - Dordrecht, ben ik bijzonder tevreden.

    • Johan02-12-2016
      (9.4)

      Dit is mijn eerste Hyundai. Vooral het design sprak mij in eerste instantie aan. Nu de eerste 10000km bijna op de teller staan, kan ik vertellen dat het comfort van deze auto fantastisch is. Ook een lange rit is geen enkel probleem, super stoelen, goede navigatie en een hoge zit waardoor alles overzichtelijk is. Zelfs achteruit is geen probleem dankzij de camera. Ook de bergruimte in het koffer is super. Ik heb de 1.7 diesel uitvoering die meer dan voldoende met het verkeer mee kan. Echter bij een volgende zou ik de 2.0 diesel nemen, net iets meer power bij deze sportief uitziende auto!

    • P.G.. Beukema01-12-2016
      (9.1)

      De Tucson heeft t.o.v.. de Peugeopt 406 Break zeer veel voordelen. Mooie hoge zit, alles overzichtelijk. De 6-bak schakelt zeer soepel en voor een redelijk brandstofgebruik, moet je snel op schakelen. In de bebouwde kom, rij je in de 5e versnelling, probleemloos. Ik trek dan wel geen caravan, maar als je net onder de 3000 toeren blijft, haal je een verbruik van ruim 1:15 De piepjes die je krijgt bij het parkeren onder mijn appartement is even wennen, maar de Tucson geeft je een goed gevoel, zowel zittend dan wel zijn uiterlijk, is iets om trots op te zijn. Ook de medewerkers van Goldcar in Amstelveen heeft in alle opzichten de service verleend, om het rijden tot een plezier te maken, klasse! Ik hoop met deze Tucson nog jaren met plezier te kunnen rijden.

    • Gert Kruiswijk01-12-2016
      (8.6)

      Wij zijn heel blij met onze tucson. Onze topper in de reeks Hyundai auto's in ons gezin (pony, excel, lantra Elantra ix35 Tucson). Soepel, stil, zuinig en veilig, trekt probleemloos de caravan - wat wil een mens nog meer ?

    • Jan Duijn 01-12-2016
      (8.9)

      Het is een mooie auto met veel luxe . Ook het uiterlijk is sportief en ziet er groot uit . Ook binnen veel ruimte en een handige kofferbak. Voor ons gezin een super auto !!!!!

    • martina de Ruijter Ruijter01-12-2016
      (8.3)

      Wat een fantastisch jaar in mijn nieuwe Hyundai Tucson,veel goede auto's gereden maar deze springt er boven uit.De fijne instap en zit het model de wegligging de vele luxe zoals navigatie , achteruitrijd camera en nog veel meer te veel om op te noemen. Trekt mijn caravan moeiteloos (1300 kilo) rijdt probleemloos en is zuinig met brandstof , door de grote benzinetank kan je met gemak 750 km rijden, soms vergeet je ook dat je wel eens moet tanken. En met de goede service van Siton in Sneek, mijn Hyundai dealer hoop ik nog vele km van deze Tucson plezier te hebben.

    • Frans Schade van Westrum01-12-2016
      (9.7)

      Maar nu ik een jaar in mijn Hyundai Tucson rijd kan ik alleen maar zeggen dat ik destijds de goede keuze heb gemaakt. De Hyundai Tucson is wat betreft de rijeigenschappen, het zitcomfort, de beenruimte, de algehele ruimte en de afwerking een uitstekende auto die zeker volledig voldoet aan mijn verwachtingen. Maar ook de Hyundai dealer is een bijzonder prettige dealer die altijd voor je klaar staat en bijzonder prettige mensen zijn die steeds klaar staan om te helpen waar dat gevraagd wordt.

    • Wim Ritter01-12-2016
      (9.4)

      Nu een jaar de Hyundai Tucson 1.6 T-GDi 7DCT 4WD Premium in gebruik en inmiddels 20000 km er op zitten. 1 onderhoudsbeurt achter de rug en verder fluitend met caravan naar Itali? en Frankrijk geweest. Alles probleemloos, geen olieverbruik en zeer comfortabel gereden, tot aan een 18% helling met caravan van 1200 kg. er achter. Ging zonder moeite naar boven. Een van de betere auto's die ik in mijn 70 jarige leven heb gehad. Tevens complimenten aan garage van Dalen in Vlaardingen die mij met vragen over de auto altijd direct geholpen heeft. Zou zeker deze auto aan iedereen aanbevelen. Ben zeer tevreden en had gewenst deze keuze veel eerder te hebben gemaakt. Maar ja, als je dat van tevoren weet...........

    • Ren? Haan01-12-2016
      (9.1)

      Fijne auto met een goede wegligging. In de auto verrassend stil alleen jammer dat alleen de knopjes zijn verlicht door lichtpuntjes. In het donker moeilijk om de afbeldingen op de knoppen te onderscheiden. Misschien toch iets van nachtverlichting in de interieur maken. Maar dit is nauwelijks een min puntje te noemen, het verhoogd alleen het gebruikers gemak.

    • JH. Plasman01-12-2016
      (8.6)

      Bij de introductie van de nieuwe Tucson was ik direct al verknocht aan de imposante neus. Omdat we eigenlijk nog niet toe waren aan een andere auto bleef het eerst bij kijken op internet. Begin van dit jaar kwamen de eerste demo's beschikbaar en ben ik de Tucson in het "echt " gaan bekijken. De keuze was gemaakt, onze volgende auto moest een Tucson worden, het model,de binneruimte,het ontwerp, alles vonden we mooi. Toen kwam alles in een stroomversnelling. Omdat we er met inruil op een demo niet uitkwamen met de dealer kochten we een nieuwe Nu een half jaar later geen moment spijt, moest je met een ander merk in de garantieperiode wel eens terug voor probleempjes, de Tucson heeft geen enkel probleem en de weg naar de dealer zijn we bijna vergeten. Kortom super rijgedrag, probleemloos, ruim en bovendien voor zijn klasse zuinig. Wij zijn zeer tevreden en ook onze hond die er prima met benche en al inpast. Grote pluim voor Hyundai.

    • Peter Hamers01-12-2016
      (8.6)

      1 jaar en 25.000km verder bevalt de hyundai tucson prima. Helaas moesten we tijdens de herfstvakantie naar de lokale dealer in noord duitsland. Gelukkig werd het euvel, een losse accuklem, snel gevonden en konden we weer verder. Helaas is het verbruikt aan de hoge kant. Gemiddeld komen we uit op 1: 11.5. Heel af en toe halen we 1:14 op 60 en 80 km wegen.

    • Gerard01-12-2016
      (7.7)

      Sinds augustus 2016 rijden wij in de Hyundai Tucson. De auto bevalt prima, met name de hoge in- en uitstap is een genot. Ook de bagage ruimte is fantastisch. Wat een ruimte! Wel jammer is dat het door Hyundai opgeheven (lage) brandstof verbruik niet wordt gehaald. Verder helemaal tevreden.

    • Arthur01-12-2016
      (10.0)

      Dit jaar in de gelukkige positie om een lease-auto te mogen uitzoeken. Uiteraard met een budget maar daar zag ik wel mogelijkheden in. Ik kwam uit bij een Hyundai Tuscon omdat het model en de prijs een mooie match was. Daar heb ik geen spijt van gekregen, wat een heerlijke auto. Rijd super en uiterst comfort. Ik ben zeer tevreden!

    • Court Posma10-11-2016
      (9.4)

      Februari 2016 onze nieuwe Hyundai Tucson 1.6 T-GDI COMFORT gekocht. Eind mei onze caravan Fendt Bianco 445 er achter gekoppeld en op vakantie. Via Frankrijk en Spanje naar Portugal vertrokken. De wagen kon onze caravan van 1500 kg prima trekken. Kon tijdens de rit bijna altijd in de vijfde versnelling blijven rijden. Ook al ging de weg omhoog. Daarbij bleef het benzineverbruik ook nog heel redelijk. We zijn dan ook zeer content met de Tucson als caravantrekker. Daarnaast is de uitrusting van de auto ook goed te noemen, waarbij de achteruitrijcamera erg handig is bij het aankoppelen van de caravan. We zijn verscheidene jaren met andere merken auto's op vakantie geweest, maar nog nooit zo'n fijne caravantrekker gehad. C.S. Posma Apeldoorn

    • Klaas Berenst01-11-2016
      (9.7)

      Sinds enkele maanden eigenaar van een Tucson 1.6. T-GDI MT 2WD Premium. Perfecte auto. Zeer tevreden. Een prima caravan-trekker !! ( zeker t.o.v. IX-35 m'n vorige auto) Benzineverbruik is goed te noemen, ook met de caravan er achter. Voordeliger dan de IX-35. Enige nadeel is dat soms de elektrisch bedienbare achterklep niet helemaal goed werkt ! Niet bekend hoe dit kan. Samenvattend: zeer tevreden !

    • Tom van Steensel27-10-2016
      (8.9)

      Sind eind Augustus trotse eigenaar van de Hyundai Tucson. De eerste rijimpressie is goed tot zeer goed te noemen. Heb inmiddels al een kleine 3500 km erop zitten. het verbruik valt alleszins mee ik schommel op dit moment tussen 1 op 13 en soms 1 op 14. veel stadsverkeer maar ook langere ritten al meegemaakt vandaar dat het verbruik nog een beetje moeilijk te bepalen is. mijn goal is om op zijn minst 1 op 14 te halen en liefst meer dan dat. mochten er nog tips en zijn dan hou ik mij aanbevolen. Later vervolg van mijn review. M.vr.gr. Tom van Steensel

    • henry Bernsen26-10-2016
      (7.4)

      Ik rij al jaren hyundai na 2 keer de tucson 1 en 2 keer in 35 even vreemd gegaan naar de i 30 nu weer een nieuwe tucson en ben ontzettend tevreden over deze auto rijd echt super fijne wegligging mooi rij gedrag en super compleet een aanrader

    • Nathaniel Bakker19-10-2016
      (8.0)

      Uitstekend rijcomfort vooral voor lange afstanden. Presteert uitstekend in bergachtige omgeving in combinatie met cruise control. Bij hoge snelheden (~130 - 150 km/h) voelt het sturen met ingeschakelde rijstrook controle niet prettig aan. De stuurcorrecties zijn hinderlijk en in het bijzonder bij nat wegdek. Gebruik van, alleen de signalering van de rijstrook controle, is aan te raden. Riante interieurruimte, goed zicht rondom. Zitcomfort bijzonder prettig (goede stoel en rugleuning instelling), uitstekend klimaat control voelt aangenaam aan bij hoge buitentemperaturen. Uitstekende verlichting alsmede een handige bediening daarvan. Nachts op onverlichte wegen, goed zicht bij bochten naar links en rechts (bij lage snelheid). Alle bedieningsknoppen zijn duidelijk maar ook de werking daarvan is duidelijk en logisch, en ze zijn binnen handbereik van de bestuurder te bedienen. Over mijn ingebouwde navigatie geen opmerkingen, de goede werking daarvan wordt nog nader bekeken.

    • Ab Kaste13-09-2016
      (9.1)

      Na pas 1000 km. nu al erg enthousiast. Heel comfortabel. Ruim interieur. Met Turbo motor uitstekende trekkracht en door lage toeren toch heel erg rustig. Prima afleverings service door de dealer. DCT automaat heel erg soepel.

    • R.A.12-09-2016
      (9.1)

      Hyundai Tucson 1.6 GDi gekocht in augustus. 3500 km gereden met een verbruik van ongeveer 1:13. Goede wegligging, prettige zit. Veel ruimte ook achterin en in de kofferruimte. Mooie vormgeving. Had wel wat meer opbergvakken verwacht in het interieur. Niet een al te snelle motor zonder turbo, maar voldoet prima. Koppelen van smartphone is eenvoudig en snel (Android). Goede radio (met DAB). Soepel schakelen (6-bak), stuurt licht, maar niet te. Achteruitrijcamera en sensoren voor zijn wel een must bij deze auto, vooral wanneer je vaak op krappe plekken moet parkeren in de stad. Al met al een mooi ogende, fijn rijdende auto.

    • Peter van Slingerland28-08-2016
      (9.4)

      Ben sinds 4 maart 2016 in het bezit van een nieuwe Tucson 1.6 GDI. Auto bevalt me heel erg goed: mooi ontwerp, interieur ziet er ook goed uit, afwerking niets op aan te merken. Rijcomfort, koersvastheid en motorprestaties zeer naar tevredenheid. Dealer Preuninger in Den Haag kan ik iedereen aanbevelen.

    • Kees Eunen14-07-2016
      (7.7)

      Ik kan niet anders zeggen: de Tucson bevalt me prima. Rijdt lekker, is heel stil, rammelt nergens en het verbruik valt niet tegen, zo rond 1:13 gemiddeld. Weliswaar meer dan de folders beweren, maar niet zo veel meer als elders wel het geval is. Kortom: goede koop geweest!

    • IJvonne Eitjes06-07-2016
      (9.7)

      Echt een geweldige auto, vooral de dode-hoek waarschuwing in de spiegel en de camera om achteruit te rijden, maakt het leven voor de automobiliste een feest!

    • Gijs Peters19-06-2016
      (10.0)

      Tot nu toe topauto, na mijn vakantie ga ik hier meer over zeggen, nu val ik in de ene na de andere verbazing, geweldig

    • Eric Lutjenkossink15-06-2016
      (8.9)

      Prima auto, comfortabel met alle luxe die je kunt wensen en goede rijeigenschappen ,als er ook een verbeter puntje genoemd moet worden zal dit zijn het interieur, dit mag wel iets luxer wat betreft gebruikte materialen van de afwerking.

    • M. Wieland09-05-2016
      (9.7)

      De maanden dat ik deze auto in mijn bezit heb ben ik tot de conclusie gekomen , dat ik een complete auto heb gekocht met alles erop en eraan. Goede rijeigenschappen, zuinig in gebruik , kortweg ik ben erg tevreden met deze solide auto waar ik veel van verwacht qua degelijkheid , en kwaliteit op de lange termijn.

    • Marianne Jong-Klut27-03-2016
      (10.0)

      Na de IX35 gekozen voor de Tucson1.6 T-GDi Premium (incl. panorama dak). Inmiddels 2000 km gereden, en wat een fantastische auto is dit. Kijken naar de IX 35 zeker een sprong voorwaarts. Als je daarna het rij comfort en de nieuwe (pittige) 1.6 turbo motor in de beoordeling meeneemt kan je alleen maar voor 5 sterren kiezen. Inmiddels diverse tripjes gemaakt en na iedere rit alleen maar lof. Puntje van aandacht voor Hyundai is het updaten van kaartmateriaal voor de navigatie. Dit blijft jammer genoeg achter bij andere navigatie systemen. Al met al een prachtige auto waar we de komende jaren veel plezier van zullen hebben.

    • Pim Renger08-03-2016
      (8.9)

      Wat is dit een verschil met onze vorige toyota's RAV4 en Prius! Hoge zit, goed zicht rondom en het rijdt heerlijk. Ook de technische gadgets zijn dik in orde werken goed. We hebben hebben hem pas een week, maar vooralsnog een prima auto. Het nieuwe Hyundai dealerschap van Garage Preuninger is een aanwinst voor Delft en omgeving!

    • Bert Kuijpers24-02-2016
      (8.3)

      Dit is onze derde Hyundai . Na de Tucson, IX20 nu een nieuwe Tucson. Zijn tot nu toe zeer tevreden. Auto voldoet aan alle verwachtingen. Zelfs het verbruik valt mee voor deze relatief grote auto. Het audiosysteem met DAB werkt fantastisch.

    • R Jacobs15-02-2016
      (8.9)

      Sinds 6 weken in het bezit van een witte Tucson 1.6GDI Comfort. We hebben er nu 3000km op zitten en zijn net terug van een week wintersport in Frankrijk. We zijn zeer tevreden na de eerste echte praktijktest. Een hele fijne en comfortabele reisauto. Het verbruik van 1:13,2km (incl. files, bergen, regen, volgeladen auto en winterbanden) valt helemaal niet tegen voor een auto van dit formaat. De turbo heb ik tot nu toe niet echt gemist. Op een stuk rustige duitse autobahn even op hogere snelheid gereden en het viel me op dat de auto nog makkelijk doortrekt van 130 naar 170. De auto is dan nog steeds rustig en stabiel. Helemaal Top!

    • Peter Faessen15-02-2016
      (8.0)

      Ik heb 5 jaar met de IX35, 2-liter benzine uitvoering gereden ( 130.000km), nu de 1,6 GDI Tucson Comfort, heb nu de 1e 3000km erop zitten en ben zeer tevreden met rijcomfort en prestaties.

    • Xtra Automatisering11-02-2016
      (9.7)

      Fantastisch auto. 38 jaar Opel gereden (Corsa, Kadett, Astra, Zafira, Vectra), maar de laatste 3 jaar zonder plezier. Nu deze auto sinds een maand, en rijdt heerlijk, is compleet en doet wat ie moet doen! Aanrader voor iedereen. Tip: Turbo is niet nodig, de gewone wat meer in de toeren houden en dan mis je de turbo echt niet.

    • Eric08-02-2016
      (9.4)

      Fijne auto, van alle gemakken voorzien, moest even wennen dat de auto zelf corrigeert als je over de lijn rijdt (kun je ook uit zetten). Stil en krachtig (voor een aanhanger). Zeer tevreden.

    • johan Zetten07-02-2016
      (9.1)

      sinds 15-01-2016 in bezit van tucson comfort heb er nu 1300 km mee gereden gemiddeld verbruik 13 km per liter heb de indruk dat dit zuiniger begint te worden, hoge zit bevalt goed heeft even geduurd voor dat ik de goede zit had gevonden.auto is ook erg stil en ook niet zijwind gevoelig.de kleur wijnrood staat hem erg goed.

    • rob Berg07-02-2016
      (8.0)

      Zeer tevreden met mijn Tucson. Gekocht in 10-2015 en 4000km op de teler. Ik was ook tevreden met mij ix35. Maar deze auto is beter in velen opzichten. Het enige de navigatie is over de datum, in sommige gevallen gebruik ik mijn mobiele tom tom.

    • Dick04-02-2016
      (8.3)

      Alweer de zoveelste Hyundai. Ik had gedacht de turbo te kopen, maar maakte een proefrit in een 1.6 Gdi (dezelfde als in mijn i30 zat). Turbo vond ik toen niet echt meer zo nodig. Wel heb ik voor de premium uitrusting gekozen. Inmiddels 1500 km gereden. Verbruik tot nu 1:12 ongeveer, op winterbanden. Vergeleken met de i30 bevalt de hoge instap en het betere weg-overzicht met deze hoogte super. Auto rijdt soepel en motor draait erg rustig. Boven 3500 toeren op de snelweg draait hij gewoon pittig, en dat gaat nog beter worden. Premium geeft veel luxe, heerlijke verlichting (LED); prima bochtverlichting. Fijn zijn de stuurverwarming en de stoelverwarming (aanmerkelijk beter dan in de i30 iCatcher). Flinke remmen. Sterk verbeterd navi-multimedia systeem, eindelijk een verstaanbare stem en een mooi geluid. Heerlijke, goed verstelbare stoelen, ook als je wat langer bent. Kortom: tevreden nu, het kost wel wat maar dan heb je ook iets.....

    • Mark Gerards10-01-2016
      (9.1)

      Vanaf 5 januari een zeer tevreden eigenaar van de nieuwe Tucson. Complimenten aan Auto Vaessen in Heerlen. Nu bijna 10 jaar klant en mijn loyaliteit hebben zij verdiend door het volledige vertrouwen dat zij opgebouwd hebben. De Tucson zelf is "waanzinnig"!

    • J Prins06-01-2016
      (9.4)

      Sinds 02-01-2016 de trotse eigenaar van een nieuwe TUCSON 1.6 Turbo. Perfect afgeleverd door dealer Herman Jubbega te Meppel. Nog maar weinig kilometers mee gereden, maar de eerste indrukken zijn geweldig. Mooi (en groot) van buiten en mooi (en ruim) van binnen. Prachtig afgewerkt. Deze TUCSON heeft een geweldige trekkracht! Veel kracht bij lage toerentallen, dus een prima caravantrekkker. Laat de bergen maar komen!

    • Henk Degen04-01-2016
      (9.4)

      Ik heb verschillende hyandais gehad maar de Tucson heeft al mijn andere autos verslagen wat rij comfort en uitstraling betreft zowel van binnen als buiten. Ik ga hier nog jaren plezier van hebben.

    • Dirk Jan Schalkwijk04-01-2016
      (8.9)

      Ik ben 3 weken in het bezit van een Tucson 1.6 Comfort. En wat een auto, top. Ik had hiervoor een IX35 1.6. Ook zeker een goede en mooie auto, maar deze Tucson is wel heel iets anders. Van buiten een beest om te zien, zijn hoog ogende neus en zijn mooie compacte uitstraling. En dan van binnen, wat een keurige, goede afwerking. Mooie materialen. Ik ga met veel plezier veel kilometers maken.

    • Rob Tijssen31-12-2015
      (8.9)

      Hebben na 10 jaar onze Hyundai Tucson ingeruild voor de nieuwe I Motion een wereld van verschil dat merk je wel na die tien jaar verder met de ontwikkeling

    • Rob Sonder21-12-2015
      (9.1)

      Al bij het zien van de eerste contouren was het voor mij de missie: de nieuwe Tucson staat nummer 1 op mijn verlanglijstje!!!!!!!!!! Alhoewel ik zeer tevreden ben over mijn IX-35 was dit liefde op het eerste gezicht. Dat alles in combinatie met mijn uitstekende dealer Dirk Barten in Amsterdam West en een mooie inruil was de deal snel beklonken!! Sinds begin september rijd ik nu in de nieuwe Hyundai Tucson en de auto verbaast mij iedere keer weer. Wat een luxe en veiligheidssnufjes!!! Ik ga hier nog jaren van genieten!!!

    • Rob Sonder21-12-2015
      (9.1)

      Al bij het zien van de eerste contouren was het voor mij de missie: de nieuwe Tucson staat nummer 1 op mijn verlanglijstje!!!!!!!!!! Alhoewel ik zeer tevreden ben over mijn IX-35 was dit liefde op het eerste gezicht. Dat alles in combinatie met mijn uitstekende dealer Dirk Barten in Amsterdam West en een mooie inruil was de deal snel beklonken!! Sinds begin september rijd ik nu in de nieuwe Hyundai Tucson en de auto verbaast mij iedere keer weer. Wat een luxe en veiligheidssnufjes!!! Ik ga hier nog jaren van genieten!!!

    • Ron Klein14-12-2015
      (9.4)

      Na 8 jaar met de Tucson 2.0 Crdi en ruim 290.000 km zonder enige noemenswaardige problemen gereden te hebben was de keuze voor een nieuwe auto niet zo moeilijk. De Tucson 2015 12.6GDI Comfort! Supergave auto, rij er nu 4 weken mee en het is echt waar genieten. De Tucson is van alle gemakken voorzien, heerlijk in deze tijd de stoelverwarming, en blower op de voorruit, DAB radio, navigatie, rijgedrag met een sportieve tint. kortom zeer tevreden. Sportief en mooi exterieur maar vergeet ook het interieur niet. Super. Met dank aan dealer Cluistra met name Ronald Diks en de receptioniste die 4 zaterdagen en 1 woensdagmiddag alle tijd voor ons hebben genomen en van diverse adviezen voorzien hebben om een juiste keuze te maken. Ik heb nog nooit zoveel proefritten met verschillende modellen mogen maken. Klasse!

    • cees Droog12-12-2015
      (8.0)

      mijn vorige model was ix35, nu tucson 2015. de grootste verandering was het stuurgedrag, van de hel in de hemel.

    • Wouter Seijner07-12-2015
      (8.3)

      De Hyundai Tucson comfort is een auto die vergelijkbaar is met duurdere merken, maar dan voor een aan aantrekelijke prijs dus prijs/kwaliteit is zeker goed Sportief kan de tucson goed meekomen ./ motorvermogen -sportief sturen-rijgedrag en rijgevoel. Veiligheid van de tucson is goed./ wegligging-rijgedrag-maar ook de leesbare computer-groter leesbaar en zon vrij navigatiesysteem. Design exterieur van de tucson met een hogere neus mooie koplampunits doorlopendelijnen een mooie crossover. Milieu voldoet aan de euronormen. Design interieur ook hier doorlopendelijnen .hoogwaardige materialen. Comfort . een prettige auto om in te rijden, de bagageruimte is goed, stoelen zijn goed en hoog, voldoende beenruimte voor en achter Al met al een prettige en mooie auto.

    • Jos Leuven07-12-2015
      (9.7)

      Wij waren op zoek naar een auto die moest voldoen aan de volgende voorwaarden. Goede in- en uitstap voor mijn vrouw, comfortabele stoelen, voldoende plek in de bagageruimte voor een rolstoel en onze hulphond ende auto moest er natuurlijk ook mooi uit zien zowel buiten als binnen. Na in vele showrooms te zijn geweest van verschillende automerken hebben wij mede door het zeer goed advies van de heer de Jong van Hyundai Velserbeek gekozen voor de HYUNDAI Tucson 1.6 GDi Premium. Wij rijden nu 3 weken in deze wagen en kunnen constateren dat we geen betere keus hadden kunnen maken. Comfort en design is fantastisch. Het rijden in deze wagen is een groot genot. Wij kijken uit naar vele comfortabele kilometers met de Hyundai Tucson.

    • Jaap Groot06-12-2015
      (10.0)

      Goede keus gemaakt, veel reacties gehad vanuit mijn omgeving dat het een mooi model auto is. Ik heb de Tucson nu 5 weken en bevalt prima, wat voor mij de doorslag gaf om deze auto te kopen, was het uiterlijk binnen en de buitenkant,en niet te vergeten Diana de verkoopster uit Heemskerk, zij gaf je alle tijd en gaf een goede uitleg ik hoop na dit schrijven dat ik dit over een paar jaar nog kan zeggen.Jaap de Groot.

    • Willem Mouthaan05-12-2015
      (9.7)

      Na 5 jaar met plezier een IX35 2 ltr. handgeschakeld te hebben gereden zijn we sinds oktober in de nieuwe Tucson 1.6 turbo, premium, 7 versn. automaat met een panorama dak gestapt. De auto werd keurig netjes afgeleverd door onze dealer Kooy Spijkenisse. In vergelijking tot de ix 35 is de nieuwe Tucson een grote verbetering. De wegligging is heel goed. Het geluid van de motor is nauwelijks te horen in het interieur. Zelfs in de normale rij stand heeft de turbo voldoende power om even snel een vrachtauto in te halen op de snelweg. Nog sneller dan de 2ltr. IX35. De stoelen zijn prettig, zeker met de verwarming tijdens de koude dagen. Het media systeem is duidelijk en heel makkelijk te bedienen. Bleutooth sluit direct automatisch de iPhone aan, de Wi-Fi moet wel elke keer apart worden aangeschakeld via de personal hotspot om gebruik te maken van de tomtom live services. Besturing is prettig en de ?auto hold? voorziening op de automaat is erg handig tijdens stadsritten. We vinden het een complete auto voor een toch behoorlijk hoge prijs. Maar we denken dat we toch met deze mooie auto wel weer een jaar of 5 vooruit kunnen.

    • L?on Berg05-12-2015
      (7.7)

      Na vijf jaar in een IX35 te hebben rondgereden werd het tijd voor wat nieuws. En ja, dan kom je toch uit bij de nieuwe Tucson. Van een atmosferische 2.0 liter naar een geblazen 1.6 liter. En man, wat een trekkracht heeft die motor zeg!! Een wereld van verschil. Hij pakt soepel op, schakelt lekker direct en heeft altijd wat over. Van een vijf naar een zesbak en de zesde versnelling voegt wel degelijk iets toe. De IX35 was echt een goede auto maar de Tucson is duidelijk de verbeterde versie van de IX35. Alles is net wat beter, soepeler en netter. Een bijzonder fijne auto waar ik me binnen een paar dagen als vanouds in thuis voelde! Ik ben benieuwd hoe we deze zomer in de Franse bergen rondrijden met de caravan erachter.

    • Dirk Rijn04-12-2015
      (8.9)

      IK heb deze hyundai pas enkele weken ,ben super tevreden had niet verwacht dat deze auto zo goed rijd

    • Jack la Grand04-12-2015
      (8.9)

      Nu mijn derde Hyundai Tucson-IX 35-Tucson fantastische auto geweldige service toppers Hoop dat deze Tucson ook zon geweldige trekker is voor mijn caravan

    • Ton Jansen03-12-2015
      (8.3)

      Na jaren een Renault gereden te hebben nu de over stap gemaakt naar de Hyundai Tucson. Na even wennen is het een geweldige auto. De wegligging is prima en ook in de bergen doet hij het goed. Ondanks dat de auto hoger is houdt de auto bij veel wind het spoor vast.

    • Ad Wamsteker03-12-2015
      (9.1)

      Comfortabele auto met meer dan nodige faciliteiten in de technische uitvoering. Milieu en sportiviteit gaan moeilijk samen (Nederlandse uitvoering?) maar kan sportief gereden worden door flexibele 1.6 ltr motor. Verbruik 7.6/100 bij identieke rijstijl als in mijn vorige IX35, die 8.3/100 gaf. Deze bevindingen zijn gebaseerd op een ervaring van 6 weken en 5500 km.

    • lex Veenstra03-12-2015
      (10.0)

      Geachte nog niet Hyundai rijders. Naar mijn overtuiging behoeft bij de huidige Hyundai autobezitter geen betoog worden gehouden over de ideale mix van kwaliteit, prijs , prestatie en uitstraling. Wel zou het goed zijn dat andere autobezitters van andere merken, er ook weet van krijgen wat Hyundai voor hen kan betekenen. Er zijn geen slechte auto's of verkeerde merken. Echter, Hyundai is wel de top en zeker met een fijne garage die achter je staat als leverancier en onderhoudsbedrijf Klasse!

    • Wim van der Beek03-12-2015
      (10.0)

      Sinds 20 okt. 2015 in bezit van een Tucson 1,6 T - GDI Premium DCT - 4WD. Het is een feest om in deze auto te rijden. Zeer comfortabel en een uitermate goede 7 automatische versnellingsbak. Schakelt perfect op en af in sportstand. Alles zit erop en eraan en werkt perfect !

    • Gert Helden03-12-2015
      (10.0)

      Sinds 14 november rijd ik in de nieuwe tucson, Het is een geweldige ervaring om in zo''n auto te kunnen rijden. Mijn vorige auto was een iX35 maar ik moet zeggen dat het een wereld van verschil is. De wegligging, schakelen, geluid en de soepele bediening en het geweldige navigatiesysteem super. Het model is echt enorm verbeterd en er in rijden geeft een safe gevoel

    • Hans Donkers03-12-2015
      (10.0)

      Sinds 29 augustus rijd ik een Tucson 1,6 Gdi in de kleur Moonrock. Geweldige auto wat betreft performance en comfort. Vooral de voorzijde vind ik geweldig : vriendelijk agressief !

    • Hennie Otto03-12-2015
      (10.0)

      Fantastische auto prettig en zeer vertrouwd om mee te rijden. Na 3 jaar ix 35 nu dan de Tucson 150 km gereden nu al lyrisch. familie vrienden en kennissen vinden het ook een zeer mooie auto.

    • john Mommers03-12-2015
      (9.1)

      Heel tevreden over mijn hyundai tucson comfort veel goede reacties over de kleur en uitvoering zwartleer complete uitrusting we zijn super tevreden

    • Hugo Bekker03-12-2015
      (9.1)

      Vanaf 2005 2x een Santa-F? en 8 maanden een ix35 ( als "tussenpaus"), nu de nieuwe Tucson 1.6T-GDI comfort. Het was het wachten waard die 8 maanden. Wat een heerlijke auto. Ben zeer benieuwd hoe hij de caravan zal trekken, hoewel ik daar niet bang voor ben gezien het koppel van zijn motor.

    • pascal dams03-12-2015
      (10.0)

      Ik ben super tevreden met mijn nieuwe Hyundai tucson en ik ben super goed geholpen door de verkoper Alex de jong van Hyundai Velserbeek mijn dank is groot en raad iedereen aan om bij deze vestiging hun auto te halen super goede service en altijd leuke auto's

    • Willy Koster03-12-2015
      (8.6)

      Ik zins okterber met de hyunda tucson en het bevalt heel goed zowel comfor als stabiliteit en hij rijd ook op lange afstanden prettig. Alleen wat mij tegenvalt is de achteruit camera deze is bij donker slecht en bij donder en slecht weer slecht dan zie haast niets

    • Carel Zwijsen03-12-2015
      (9.7)

      Verkocht toen ik hem zag en proefrit gemaakt had. Combineert sportief rijden met hoog comfortniveau en compleet veiligheidspakket. Ideale familiewagen en hondenvervoerder. Hoge inruilwaarde van 'oude' I40 hielp nadrukkelijk mee bij de finale beslissing

    • pieter Eerhard03-12-2015
      (10.0)

      Na twee jaar in een i30 wagon te hebben gereden een tucson gekocht. Wat een fantastische auto. Nog fijner als de i30. Zo fijn dat onze tweede auto ook een hyundai is geworden. Het lijkt mij onnodig om dit toe te lichten.

    • Hans 03-12-2015
      (8.0)

      Een heerlijke auto, sportief, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Geen spijt dat we onze vorige Tucson van bijna 10 jaar hebben ingeruild

    • Rob Hoogenkamp03-12-2015
      (9.4)

      Ik rijd sinds enkele maanden in de nieuwe Hyundai Tucson. Is een heerlijke auto mee te rijden. Ligt stabiel op de weg en heeft een aantal prettige extra hulpmiddelen, vooral de meedraaiende koplampen vind ik zeer prettig. Zit zeer comfortabel en is zodoende ook voor lange afstanden een heel fijne auto. Al bij al een super auto!!

    • jan Weerd30-11-2015
      (9.7)

      ik had eerst een IX35,en nu een tucson comfort ik ben er met sprongen op vooruit gegaan, kwaliteit van de stoelen zijn zeer goed,heel veel luxe binnen en een fantastische rijgedrag en een goed overzicht. klein min puntje,hij verbruikt iets meer. voor de rest een dikke voldoende.

    • Jack Verstraten28-11-2015
      (9.4)

      in een woord GEWELDIG. auto nu 4 weken in mijn bezit en wil hem niet meer kwijt, kan alleen maar positief zijn over alles. rijeigenschappen, comfort, overzichtelijkheid bediening het lijkt of het allemaal zo is gemaakt om puur te genieten.

    • HH19-11-2015
      (7.7)

      sedert enkele dagen de nieuwe eigenaar van deze Tucson comfort 1.6GDI, aangeschaft vanwege positieve revieuws van auto visie en multitest met andere types en merken SUV-crossover modellen, tot op heden uitermate tevreden, echte rijervaringen betreffende weersomstandigheden moeten we nog op doen maar daar zullen we na de winter periode onverwijld op terug komen en verslag doen

    • Edward Schilder14-11-2015
      (9.4)

      Ik heb de eerste 1000 kilometer gereden in de 1.6GDI Comfort met 19 inch wielen. Het verbruik tot dusverre is 7,1liter per 100km. Deze schijnt naar verloop van tijd nog zuiniger te worden. De auto is voorzien van het extra veiligheidspakket met AEB. Het comfort is van hoog niveau. De auto komt vlot mee in het verkeer. De multimedia en navigatie werken fantastisch. Ik ben erg tevreden over deze auto. De multimedia heeft nog geen volledig werkende Apple Carplay, maar de iphone6 koppelt wel goed via Bluetooth en Wifi. Overigens is mijn ervaring met de Service van Hyundai zeer positief.

    • Mikko Lissing02-11-2015
      (9.4)

      Wat een fijne auto om in te rijden. Net 200 km op de teller, maar nu al overtuigd dat hij beter ligt en makkelijker stuurt dan de Qashqai die ik voor de vakantie had gehuurd. Stuurt heel licht, maar niet zenuwachtig. Voor op de snelweg heb ik beschikking over de sport stand die iets zwaarder stuurt. Verbruik is aan de hoge kant, zelfs voor een zuinige rijder als ik.

    • Joep Zebregs01-11-2015
      (10.0)

      Na 6 jaar een Santa Fe te hebben gereden heb ik nu sinds 1 week een Tuscon Premium. Auto bevalt mij prima. Was bang om te veel rijgenot te moeten inleveren maar dat is niet het geval. Een fijne auto met veel technische snufjes. Ik hoop dat de Tuscon net zo betrouwbaar zal zijn alles mijn Santa Fe.

    • Bart van der Laan17-10-2015
      (10.0)

      Sinds een week rijden we in onze nieuwe Hyundai Tuscon Comfort 1.6. Wat een fijne auto! Comfortabel, fel (137 pk). Na jaren Toyota te hebben gerden, toch de overstap gemaakt naar Hyundai. Absoluut geen spijt. Weggedrag is super en de motor is fel, maar toch stil.

    • Jose Rico Neves15-10-2015
      (8.3)

      Ik heb de nieuwe Tucson (comfort uitvoering) nu al een week, daarvoor een Ix35, ook een fijne auto trouwens. Heerlijke auto deze Tucson , robuust, comfortabel, mooie design, rijdt als een zonnetje, kortom...een fantastische automobiel , mijn complimenten Hyundai.

    • Wim Molleman14-10-2015
      (8.6)

      Hiervoor een Kia Sportage 2,0 automaat. Nu een 1,6 Hyundai handgeschakeld. Heb nu 1000 km gereden in 2 weken en de auto bevalt mij uitstekend. Schakelen gaat soepel, wegligging prima (19 inch), Hij zit en stuurt comfortabel. Vormgeving is super. Auto trekt ook veel bekijks. En hij ois ruimer dan de Kia. Dus tot nu toe prima aankoop gedaan.

    • Sven vd Kuip14-10-2015
      (9.7)

      Sinds een kleine week trotse eigenaar van een Nieuwe Tucson, en simpel gezegd wat een heerlijke auto!! Hiervoor reed ik een Veloster en dus totaal iets anders, maar wat rijd de Tucson heerlijk!

    • Willem Horst28-09-2015
      (9.4)

      De nieuwe tucson ik heb er op gewacht en niet voor niets wat een geweldige auto.qua uiterlijk en interieur ziet hij er gelikt uit. ik heb geen spijt dat ik op deze auto een half jaar langer hebt gewacht de ix 35 was ook een prima auto.Maar deze nieuwe tucson wint het alleen jammer dat de bestuurderstoel niet in hoogte is te verstellen terwijl dat bij de ix 35 wel mogelijk was. Maar ieder nadeel heeft ook voordelen de navigatie is super en hij is zuiniger dus niks te klagen.

    • Daniel Jacobs26-09-2015
      (10.0)

      Sinds vorige week de nieuwe Tucson in bezit, de Comfort 1.6 GDI. Hyundai heeft een hele mooie auto neergezet, alleen het vooraanzicht is zoveel mooier geworden. Ik was al erg enthousiast en blij met de IX35, maar dit is gewoon een slag beter. Hij voelt steviger aan, is stiller, motor is zuiniger, althans wat ik er dusver mee heb gereden. Het infotainment systeem is erg makkelijk te bedienen, reageert snel op aanrakingen en je gsm is in no time gekoppeld. Bij de IX35 duurde dit een minuutje, wat ook al niet langzaam was natuurlijk. De auto stuurt lekker, herken niet het lichte sturen waar de meeste het over hebben, maar wellicht liggen mijn eisen lager. Het comfort pakket is echt enorm uitgebreid, met de verwarmde stoelen, zowel voor als achter, echt heerlijk. De zit van de stoelen is beter geworden en de verstelbare middensteun is ook beter t.o.v. de IX35. Wel jammer dat je hem niet in de hoogte kan verstellen. De extra module genaamd Night Time Running Lights zou ik erbij nemen.Super!

    • Rene Grootveld19-08-2015
      (7.4)

      Deze auto nu een paar dagen in bezit en hij rijdt heerlijk! Hij ziet er robuust en sportief uit. Interieur had wat materiaal betreft wat luxer gemogen, maar is nog prima mee te leven... Veel bekijks mee gehad en al veel complimenten!