Top

Reviews & Ratings Hyundai KONA

Hyundai KONA 9.236
Hyundai KONA

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • J. Harte21-06-2019
   (9.4)

   Dit is mijn eerste Hyundai want ik heb altijd met een Frans merk gereden. Ik heb de Kona Fashion nu twee maanden en er al een paar behoorlijke afstanden mee gereden het rijcomfort van de wagen is uitstekend,daarin doet hij niet in onder bij mijn vorige auto"s maar bij ritten op de snelweg hoor je duidelijk de banden en de verlichting voor is niet optimaal de dag rijverlichting is helderder dan de halogeen verlichting die er nu inzit. Voor de rest een zeer goede wagen met een laag verbruik en ik heb er absoluut geen spijt van dat ik hem heb aangeschaft.

  • Bertram van Dijk30-04-2019
   (8.3)

   Inmiddels zitten de eerste 2500 km er met mijn nieuwe Kona op. Heerlijke auto moet ik zeggen. Bij snel accelereren hoor je wel dat het een 3 cilinder is maar op constante snelheden is hij netjes stil. De Nexen banden zorgen voor het meeste lawaai. Jammer dat Hyundai daar niet heeft gekozen voor een A-merk band. Ik heb veel (rustige) snelweg kilometers gereden met een gemiddeld verbruik van 1:18,5. Dat stelt me zeker niet teleur. Het interieur geeft een prima kwaliteitsgevoel en Apple Carplay werkt super. Ik ben blij met mijn keuze voor de Kona.

  • Hans Graansma12-10-2018
   (8.0)

   Fijne uitvoering die Kona Premium. Elektrische stoelverstellingen van bestuurder en bijrijder zijn super, nagenoeg alles is mogelijk. Een paar kanttekeningen wil ik wel plaatsen: De HUD (Head-Up-Display) kent geen dag- en nachtinstelling voor de helderheid. De radar met camera aan de voorzijde zou adaptive cruisecontrol mogelijk moeten kunnen maken....helaas zit dat er niet op. Lane assist werkt nogal nerveus; het is naar mijn eerste indruk niet fijn rijden, je moet je handen aan het stuur houden terwijl je dit eigenlijk liever los wilt laten. Hij is wat stug geveerd, dat had iets comfortabeler gemogen. Verder alle lof want het is een fijne wagen. De 1.0 GDI levert voldoende vermogen en schakelt soepel. De bediening van de menu's is redelijk eenvoudig. Het ruime touch-screen is fijn. De camera geeft een zeer helder beeld bij achteruitrijden, ook in het donker ! Onderhoud lijkt niet moeilijk want overal is goed bij te komen, je kunt haast met de fiets rondom de motor haha. Prima!

  • Reinierius Torsy25-07-2018
   (9.4)

   Een zeer goede auto met een perfekte wegligging en zeer goede zit en instap Een stille auto en nog zuinig ook . Voor mij de ideale auto waar ik na 2 maanden al zoveel plezier mee heeft beleefd .Het is een aanrader .De kofferbak is wat kleiner omdat ik een reserve wiel heb geplaatst , maar bij het reserve wiel kan ook nog het een en ander bij gelegd worden . Top Auto

  • Joost Janssen Janssen18-07-2018
   (10.0)

   Mijn i 20 ingeruild en een kona aan geschaft. Nu twee weken mee gereden en ik vind het een fantastische auto. Strak afgewerkt zowel de binnenkant als de buiten kant. Hij loopt super, is zuinig en zeer comfortabel. Wat heeft Europa lang op deze geweldige auto moeten wachten.

  • Jan Pannevis07-07-2018
   (10.0)

   Sinds 2 maanden in bezit kona comfort met plus pack. Ik ben zeer tevreden met deze auto. kan meningen van andere reviews beamen. zeker een aanrader.